15 Φεβ 2017

Η Θεατρική Ομάδα του Κορυδαλλού παρουσιάζει...

Με το έργο Νίνα 2 της Κάτιας Σπερελάκη συνεχίζει τη φετινή της διαδρομή, η δραστήρια Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού.


Στη σκηνή του θεάτρου Γκαράζ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, από την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση για την μοναξιά, τα χαμένα όνειρα, την ματαιοδοξία και το θλιβερό και αβέβαιο παρόν του.

Η ηρωίδα του έργου, μια άνεργη, αποσυρμένη ηθοποιός, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή. Μπερδεμένη ανάμεσα σε πρόσωπα των ρόλων που έπαιξε, ή δεν κατάφερε να παίξει, περιφέρεται στο δωμάτιό της καταφεύγοντας στον καθρέφτη της, στο ποτό, στο τσιγάρο, στις μνήμες της… Αναπολεί τα πρόσωπα που στοίχειωσαν την ζωή της... Μια πα-ράσταση που φέρνει στην σκηνή πολλούς ήρωες από το κλασσικό και σύγχρονο θέατρο.

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Παπασαρή. Σκηνι-κά/Εικαστικά: Πασχαλιά Ζαπάλτα. Κοστούμια: Ευαγγελία Ιωαννίδη. Μακιγιάζ: Χρύσα Μιχαηλίδου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: (με σειρά εμφάνισης) Μαίρη Ζιώγου, Δέσποινα Κόκ-καλη, Βιργινία Χαλκιά, Γιώργος Δερμάτης, Ευριπίδης Λαδόπουλος, Δημήτρης Ιορδανί-δης,
Βαρβάρα Παγώνη, Μαριάννα Τσαγκαρίδη, Γιάννα Μοτσιοπούλου, Αγγελική Παιτάρη,
Νίκος Παναγιωτίδης, Μαριλού Ιστορίου, Πασχαλιά Ζαπάλτα, Νίκος Θεοχαράκης, Έφη Αυγερινού, Μαρία Δημησιάνου, Ευαγγελία Ιωαννίδη, Ζωή Μαργαρίτη, Παναγιώτης Γε-ωργουδάκης, Ντίνα Γεωργίου, Κατερίνα Μαυράκη, Αθηνά Χατζή, Ρούλα Χρυσάγη.

Θεατρική Σκηνή Γκαράζ, Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών.
Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ