16 Φεβ 2017

Συνάντηση Δημάρχου Κορυδαλλού Στ Κασιμάτη με τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα

Με αφορμή τα κρούσματα καταστροφών σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημοτικούς χώρους, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του αρμόδιου Αναπληρωτή Υπουργού Νίκου Τόσκα και του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η βουλευτής Β΄ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό, υπογραμμίζοντας ότι έχει σημειωθεί αύξηση των καταστροφών δημοτικού εξοπλισμού με συνέπειες στο περιβάλλον, στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, στην οικονομική κατάσταση του Δήμου αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Αναφερόμενος στην περιοχή του Σχιστού, υπογράμμισε ότι υπάρχει συστηματική παραβατικότητα, αφού οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κλοπές, απειλές και προπηλακισμούς, ενώ είναι συχνά τα περιστατικά και κλοπών και καταστροφών δημόσιου εξοπλισμού.


Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των τμημάτων της πόλης, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αποδυναμωθεί από προσωπικό. Ο κ. Τόσκας δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα και θα διερευνήσει τις δυνατότητες ενίσχυσης των τμημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...