11 Φεβ 2017

Γιώργος Νταλάρας και Βαγγέλης Κορακάκης: «Θαλασσινά Παλάτια» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχεται το Γιώργο Νταλάρα και το Βαγγέλη Κορακάκη, για τέσσερις μοναδικές συναυλίες, με τίτλο «Θαλασσινά Παλάτια».

Μετά την πολύ επιτυχημένη τους πρώτη δισκογραφική συνύπαρξη για το δίσκο «Θαλασσινά Παλάτια» που κυκλοφορεί από την εταιρία Ogdoo music group, ο Γιώργος Νταλάρας, ο συνθέτης και στιχουργός Βαγγέλης Κορακάκης και ο γιος του Βασίλης Κορακάκης που ερμηνεύει αρκετά τραγούδια μέσα στο CD, έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική τους διαδρομή, τραγούδια μεγάλων συνθετών αλλά και τραγούδια από τα «Θαλασσινά Παλάτια», ένα δίσκο καρδιάς.

Συμμετέχει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη όπως «Πάλι Στη Σκέψη Της Τρελλής» , στη «Μαγεμένη Σου Αγκαλιά» κ.ά.

Μαζί τους επίσης η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Ασπασία Στρατηγού.

Γιώργος Νταλάρας – Βαγγέλης Κορακάκης. Μία σπάνια μουσική συνάντηση σε έναν υπέροχο χώρο όπως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την αύρα του λιμανιού να αγκαλιάζει τους ήχους υπέροχων ερμηνειών.

Ο Βαγγέλης Κορακάκης, αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, κεντάει τις μουσικές του πάνω σε έναν καμβά με σχεδόν βιωματικούς στίχους και ο Γιώργος Νταλάρας με τη βαθιά γνώση του λαϊκού τραγουδιού και την καθηλωτική του ερμηνεία δίνει μία άλλη διάσταση στα τραγούδια.

Γιατί το καλό λαϊκό τραγούδι συνεχίζει το δρόμο του.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ