24 Φεβ 2017

Δολοφονική επίθεση σε ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ στον Πειραιά έξω από το σπίτι του! Δολοφονική επίθεση σε ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ στον Πειραιά έξω από το σπίτι του!

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛΑΣ στον Πειραιά, ύστερα από τη δολοφονική επίθεση 3 ατόμων σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Παλιά Κοκκινιά στον Πειραιά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καμινίων, η οποία έχει στα χέρια της όλο το υλικό που απαιτείται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μάλιστα, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα η όμορφη γειτονιά του Πειραιά έχει μετατραπεί σε "παράδεισο των ληστών και λοιπών παραβατικών" η Ασφάλεια Πειραιά έλαβε έκτακτα μέτρα για την προστασία των κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.

Άνδρες της Ασφάλειας με συμβατικά ΙΧ και μηχανές, "βολτάρουν" μέρα και νύχτα στην Παλιά Κοκκινιά, προκειμένου να καταφέρουν να μηδενίσουν την εγκληματικότητα στην περιοχή.

Στην περίπτωση του ιδιοκτήτη ΟΠΑΠ, διερευνούνται τα αίτια της επίθεσης, καθώς οι 3 άνδρες που ξυλοκόπησαν άγρια τον 70χρονο άνδρα, δεν ανέφεραν το παραμικρό.

ΠΩΣ ΤΗΝ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ και κάτοικος Παλιάς Κοκκινιάς για δεκαετίες, όπως κάθε μέρα, έκλεισε το κατάστημά του γύρω στις 11-11:30 το βράδυ.

Κατευθυνόμενος προς στο σπίτι του με τα πόδια, όπως πάντα άλλωστε, δεν παρατήρησε κάτι το αξιοπερίεργο.

Φτάνοντας όμως έξω από την εξώπορτα του σπιτιού του, τον πλησίασαν 3 άνδρες λέγοντας του "αυτά τα λουλούδια είναι για εσάς" και πριν προλάβει να αντιληφθεί τι συμβαίνει, οι 3 εύσωμοι άνδρες άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και στο σώμα, σωτιάζοντάς τον στο έδαφος.

Κατόπιν το έβαλαν στα πόδια και τράπηκαν σε φυγή με ένα ΙΧ από την οδό Φαλήρου, κεντρικό δρόμο της Παλιάς Κοκκινιάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ