21 Φεβ 2017

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ξενυχτάμε για την «Αγάπη»

Η δεύτερη παράσταση του Ηλία Κουνέλα θα πραγματοποιηθεί 25 προς 26 Φεβρουαρίου, ξημερώματα της Κυριακής
της Συγγνώμης.


Μετά την πρώτη παράσταση, που πραγματοποιήθηκε 25 προς 26 Νοεμβρίου 2016, δηλαδή την ημέρα του Αγίου Στυλιανού, προστάτη των βρεφών και των παιδιών, ο Ηλίας Κουνέλας επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρουσιάσει την δεύτερη παράσταση της «τριλογίας της Αγάπης». Θα πραγματοποιηθεί 25 προς 26 Φεβρουαρίου, ξημερώματα της Κυριακής της Συγγνώμης.

Στη δεύτερη μεταμεσονύχτια εμπειρία, ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με το Πρόσωπό του. Αναζητά το είδωλό του στην πίσω μεριά του καθρέφτη και απολογείται. Αναλαμβάνει μια θέση που ποτέ δεν αποδέχεται: την προσωπική του ευθύνη.

Σημειώνεται ότι η «τριλογία της Αγάπης» θα αναζητήσει ως κεντρικό της άξονα το κατά πόσο είναι εφικτό να μιλήσει ένας άνθρωπος καλά για έναν άλλον, συνάνθρωπό του και σε ποιο βαθμό ο άνθρωπος, το μόνο αφηγηματικό ζώον στον πλανήτη, αφηγείται το είδος του από την καλή του πλευρά.

Η τρίτη παράσταση θα δοθεί 25 προς 26 Μαΐου 2017, από την απόδοση του Πάσχα προς την Ανάληψη του Σωτήρος.

Σύλληψη – σκηνοθεσία: Ηλίας Κουνέλας Συμμετέχουν: Ιφιγένεια Γρίβα, Παναγιώτης Καμμένος, Χάρις Καρνέζη, Σοφία Κουνέλα, Κώστας Ξυκομηνός, Μαρία Προϊστάκη, Στέλλα Ράπτη, Ναταλία Στυλιανού, Άννα Χανιώτη, Λήδα Χατζή Σκηνογραφική επιμέλεια: Μαρία Καραθάνου Φωτιστική επιμέλεια: Γιώργος Αγιαννίτης.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...