25 Φεβ 2017

Καταγγελία περιπτερούχου στον Πειραιά: Με άφησαν χωρίς τηλέφωνο!

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου, όταν συνεργείο του ΟΤΕ έσκαψε τον δρόμο, με σκοπό να περάσουν καινούργια
τηλεφωνική γραμμή με ίντερνετ μαζί. Μετά από 15 μέρες τεχνικοί ενημέρωσαν την καταγγέλλουσα ότι όλα είναι «εντάξει» με τα καλώδια και ότι η τηλεφωνική γραμμή της έχει αποκατασταθεί. Κάτι το οποίο όμως, δεν ίσχυε.

Η περιπτερούχος απελπισμένη που δεν έχει τόσες μέρες τηλέφωνο ρώταγε τα γύρω μαγαζιά, για το αν έχουν ενεργή τηλεφωνική γραμμή, και της έλεγαν πως έχουν τηλέφωνο! Η επόμενη κίνηση της ήταν να μιλήσει ξανά με τον ΟΤΕ, αυτή τη φορά σε πιο έντονο ύφος.

«Από της 23 Ιανουαρίου που έσκαψαν δεν έχω τηλέφωνο! Πήγα στον ΟΤΕ και έκανα εκτροπή από το σταθερό στο κινητό, μου έδωσαν και κάποιο χρόνο ομιλίας δωρεάν. Στις 14 Φεβρουαρίου πήρα πάλι τηλέφωνο τον ΟΤΕ γιατί ακόμα δεν έχω τηλέφωνο στο περίπτερο, και μου απάντησαν πως είναι ευρύτερο το πρόβλημα.», είπε η γυναίκα.

Οι μέρες πέρασαν και ακόμα να ακούσει τον χαρακτηριστικό ήχο στο ακουστικό του τηλεφώνου της, και το ακόμα χειρότερο είναι πως οι δωρεάν μονάδες που τις έδωσε ο ΟΤΕ τελείωσαν και πληρώνει κάρτες στο κινητό της! Απελπισμένη κάνει έκκληση να βρεθεί λύση καθώς δεν μπορεί να φύγει καθόλου από εκεί και δεν μπορεί να ειδοποιήσει κανέναν σε περίπτωση που της συμβεί κάτι.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ