8 Φεβ 2017

H yυμνή 25χρονη καθαρίστρια... κλείνει σπίτια!

Πραγματικά ξεχωριστές και πονηpές υπηρεσίες από μια 25χρονη κοπέλα που δεν έχει πρόβλημα να ξεντuθεί για να καθαρίσει το σπίτι σας.

Η 25χρονη Emily Nikols από το Λίβερπουλ χρεώνει λίγο παραπάνω από 50 ευρώ την ώρα για τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει. Η τιμή ίσως είναι υψηλότερη από τις συνηθισμένες αλλά και η Emily δεν παρέχει τις συνηθισμένες υπηρεσίες, αφού καθαρίζει ολόyυμνή.


Φορώντας μόνο γάντια, για να προστατεύσει τα χέρια της, η 25χρονη καθαρίζει μπάνια, ξεσκονίζει ράφια, σκουπίζει με την ηλεκτρική σκούπα και σιδερώνει τα ρούχα των πελατών της.

Η ίδια τονίζει, όπως γράφει η Daily Mail, πως οι πελάτες των οποίων τα σπίτια καθαρίζει μένουν στην ενδεικνυόμενη απόσταση, είναι κύριοι και ποτέ δεν την κάνουν να νιώθει σαν αντικείμενο του σεξ, ακόμα και όταν την παρακολουθούν να καθαρίζει ολόyυμνή το σπίτι τους.«Το να καθαρίζω yυμνή δεν είναι για μένα κάτι σημαντικό, είναι απολύτως φυσιολογικό» λέει. Η Emily έγινε μητέρα πριν από εννέα μήνες και τότε ανέλαβε αυτή τη δουλειά για να έχει λίγα παραπάνω έσοδα κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας.

«Είμαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα με τη γύμνια μου, δεν με επηρεάζει καθόλου» λέει «δεν το είχα ξανακάνει, να καθαρίζω yυμνή, αλλά ήταν εντελώς φυσιολογικό. Με βολεύει πολύ και σε σχέση με την κόρη μου και είναι μια πολύ καλοπληρωμένη δουλειά. Τα λεφτά είναι καλά για αυτά που κάνω».

Η ιδέα γεννήθηκε στην Emily όταν μια φίλη της της είπε για τις γυναίκες που πληρώνονται για να βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους να καθαρίζουν τα σπίτια τους γυμνές.

Η αναζήτηση στο ίντερνετ οδήγησε την 25χρονη στην εταιρεία Naturist Cleaners που απασχολεί περίπου 80 άτομα- και των δύο φύλων- σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πελάτες χρεώνονται 75 ευρώ για την πρώτη ώρα και 65 για τη δεύτερη και οι καθαριστές εισπράττουν περίπου 52 ευρώ την ώρα, έχοντας υπογράψει με τους πελάτες αυστηρό συμβόλαιο που αποτρέπει τυχόν φορτισμένες σεξουαλικά κινήσεις.

Λόγω της γύμνιας τους οι καθαριστές δεν μπορούν να κάνουν πολύ σκληρές δουλειές ούτε να χρησιμοποιούν ισχυρά χημικά, ενώ φορούν μόνο γάντια και ενίοτε παντόφλες.

«Πριν την πρώτη μου δουλειά ήμουν λίγο νευρική αλλά ήταν όλα καλά. Οι πελάτες είναι επίσης άνθρωποι που αγαπούν τη φυσικότητα του γυμνού σώματος κι έτσι νιώθεις κι εσύ φυσιολογικά και άνετα» λέει η Emily. «Οι αδελφές μου και οι φίλοι μου ξέρουν για τη δουλειά μου. Ο άνδρας μου ήταν αρχικά διστακτικός κι ανησυχούσε για την ασφάλειά μου αλλά με εμπιστεύεται, είμαι ενήλικη. Έχω ένα μωρό εννέα μηνών και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ‘θεέ μου’ βλέποντας το σώμα μου. Αλλά δεν είμαι αντικείμενο του σεξ και δεν έχει σημασία αν έχω πλαδαρή κοιλιά ή ραγάδες στους γλουτούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...