11 Φεβ 2017

Απόφαση σοκ: Πέφτει μαύρο στο MEGA

Έντονες διεργασίες είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, καθώς είναι σε εξέλιξη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Digea. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ληφθεί η απόφαση να γίνει αποδυνάμωση του σήματος του MEGA.

Πριν από μερικούς μήνες ο πάροχος του ψηφιακού σήματος αποφάσισε να κάνει ρύθμιση οφειλών στον τηλεοπτικό σταθμό και είχε προγραμματίσει να επανεξετάσει το θέμα στα τέλη Ιανουαρίου. Την προηγούμενη βδομάδα και μετά από καθυστέρηση μίας ημέρας στην καταβολή της δόσης η DIGEA έστειλε εξώδικο στο MEGA απαιτώντας έως σήμερα την καταβολή όλου του ποσού.

Ωστόσο, αν και γνωρίζουν ότι αυτές τις μέρες γίνονται επαφές των βασικών μετόχων με τις πιστώτριες τράπεζες με σκοπό να βρεθεί λύση και να ανακάμψει ο τηλεοπτικός σταθμός, οι συνεργάτες του, δηλαδή οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί που είναι συμμέτοχοι με το MEGA στη DIGEA, αποφασίζουν να αποδυναμώσουν το σήμα του και τις επόμενες ημέρες είτε να προβάλλεται «σπασμένη» εικόνα με pixels, είτε «παγωμένη» εικόνα και να ακούγεται μόνο ήχος.

Στην απόφαση της DIGEA αντέδρασαν ήδη οι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA με ένα βίντεο που αφήνει σαφέστατους υπαινιγμούς για τους σκοπούς άλλων τηλεοπτικών σταθμών.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ