6 Φεβ 2017

Εντυπωσιακά τα επιχειρηματικά βήματα του «My Market»

Τα «My Market», με την εξαγορά της «Βερόπουλος» διαμόρφωσαν ένα μεγάλο δίκτυο σούπερ μάρκετ, με ένα πλήρες σχέδιο αναβάθμισης

Σε μία συγκυρία που η ελληνική οικονομία αναζητά επενδύσεις και νέες θέσεις οικονομίας, μία ελληνική επιχείρηση απέδειξε ότι μπορεί όχι μόνο να διατηρεί τη θέση της αλλά και να επεκτείνεται δημιουργώντας πολλαπλάσια οφέλη για τους εργαζόμενους, τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και κυρίως τον Ελληνα καταναλωτή.

Τα «My Market», με την εξαγορά της «Βερόπουλος» διαμόρφωσαν ένα μεγάλο δίκτυο σούπερ μάρκετ, με ένα πλήρες σχέδιο αναβάθμισης. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, όχι μόνο διασφάλισαν 4.200 θέσεις εργασίας, αλλά τις αύξησαν κατά 1.000. Ετσι σήμερα το δίκτυο έχει φτάσει να απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους. Την ίδια ώρα ανήκει στις ελληνικές επιχειρήσεις που εξοφλούν αμέσως και χωρίς κούρεμα όλες τις οφειλές προς όλους τους προμηθευτές. Παράλληλα ανακαινίστηκαν και εγκαινιάστηκαν σε πλήρη ανανεωμένη λειτουργία 60 καταστήματα, με αποτέλεσμα το πλήρες δίκτυο να έχει 221 σούπερ μάρκετ «My Market» σε όλη την Ελλάδα.

Ο πραγματικά ωφελημένος όμως είναι ο καταναλωτής. Και αυτό γιατί οι τιμές «My Market» είναι κατά μέσο όρο μείον 5% σε όλα τα προϊόντα, ενώ οι συνεχείς προσφορές σε πλήθος προϊόντων είναι απλώς ασύγκριτες. Πίσω από αυτά, κρύβεται όμως κάτι ακόμα πιο ουσιαστικό. Τα «My Market» χτίζουν με τον καταναλωτή σχέση εμπιστοσύνης με τη γνήσια φιλική εξυπηρέτηση και την πιστοποιημένη ποιότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ