4 Φεβ 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ληστεία στον Πειραιά(pics)

Μια επιχείρηση με παρουσία 43 χρόνων στον Πειραιά έγινε για 5η (και ίσως τελευταία φορά)… στόχος αδίστακτων διαρρηκτών που με «επαγγελματικό» τρόπο κατάφεραν και μπούκαραν στο εσωτερικό της.

Η επιχείρηση κοσμημάτων – ρολογιών με την επωνυμία ZENITH Αφοί Παπαδόπουλοι (Φίλωνος 33 στο κέντρο του Πειραιά), στην κυριολεξία «διαλύθηκε» από ομάδα διαρρηκτών που με καλά οργανωμένο σχέδιο τα ξημερώματα της 27/1, μπήκαν στο χώρο, από διπλανή πολυκατοικία, αφού έσπασαν τοίχους, σίδερα, ενώ χρησιμοποίησαν ακόμη και κομπρεσέρ! Στόχος ήταν το «βαρύ» χρηματοκιβώτιο, κατασκευασμένο από σίδερο μασίφ και θεωρητικά… «απαραβίαστο». Δεν τους εμπόδισε όμως τίποτα! Παραμένοντας για τουλάχιστον 2 ώρες μέσα στο χώρο και αφού προηγουμένως είχαν απενεργοποιήσει όλα τα συστήματα ασφαλείας και είχαν κόψει και όλες τις τηλεφωνικές γραμμές, με τη χρήση οξυγόνου άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν από μέσα τα πάντα! Στη συνέχεια άδειασαν και το υπόλοιπο μαγαζί, παίρνοντας μέχρι και τα κομπολόγια που δεν είχαν ιδιαίτερη αξία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συνολική αξία των κλοπιμαίων «ξεπερνάει» τα 50 χιλ. ευρώ! Η ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, που είχε αναλάβει την φύλαξη του χώρου, δεν ειδοποίησε εγκαίρως για το περιστατικό. Απελπισμένοι οι ιδιοκτήτες, που είδαν τους κόπους ετών να κάνουν «φτερά» μέσα σε μια νύχτα, ζητούν -μέσω της εφημερίδας μας- τη βοήθεια των συμπολιτών μας (ανώνυμα), που είτε είδαν το περιστατικό, είτε έπεσε στην αντίληψή τους κάποια ύποπτη κίνηση. Ήδη η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο, αλλά και κάμερες από διπλανά κτίρια.

Στην ανακοίνωσή τους οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ZENITH Αφοί Παπαδόπουλοι, αναφέρουν: «Ζητάμε αυτόπτη μάρτυρα για την 27η Ιανουρίου 2017, μεταξύ 00:00 – 02:30 επί της οδού Φίλωνος και Καραολή & Δημητρίου, δύο ατόμων μετρίου αναστήματος. Ο ένας αδύνατος καραφλός κρατώντας ένα μακρύ σίδερο με σκούφο ή κουκούλα μπουφάν και ο δεύτερος ευτραφής με ίδιο μπουφάν. Στη συνέχεια ο ευτραφής παραβιάζει με εργαλείο της είσοδο της πολυκατοικίας Φίλωνος 35 και ο δεύτερος στέκεται κοιτώντας στη γωνία Τσαμαδού και Φίλωνος και στη συνέχεια εισέρχονται και οι δύο στην παραβιασμένη πολυκατοικία. Επιπλέον αναζητάμε αυτόπτη μάρτυρα για την πιθανή έξοδο των δύο αντρών από την πίσω πλευρά της παραβιασμένης πολυκατοικίας επί της Νοταρά . Τέλος αναζητάμε αυτόπτη μάρτυρα για αυτοκίνητο με πιθανή πορεία (02:07 ) επί της Νοταρά, στρίβει στη συνέχεια αριστερά με κάθετη ΑΝΤΙΘΕΤΗ πορεία επί της Καραολή και Δημητρίου ( πιθανή πορεία κάθετα μέχρι την Εθνικής Αντιστάσεως & Γούναρη».

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει….

Δείτε τις φωτογραφίες:








koinoniki.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ