2 Φεβ 2017

Πώς είναι σήμερα το τρομακτικό κοριτσάκι από το «The ring»;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της τρίτης έκδοσης της ταινίας...

Σίγουρα το «The ring» αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα θρίλερ όλων των εποχών, καθώς η φιγούρα του μικρού κοριτσιού με τα μακριά μαύρα μαλλιά παραμένει τρομακτική ακόμα και γι’ όσους δεν την έχουν παρακολουθήσει.

Είναι γεγονός ότι η φιγούρα της έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τρομακτικές φάρσες. Όμως ποια είναι η μικρή Samara Morgan με τα μακριά μαύρα μαλλιά που πρωταγωνίστησε σ’ ένα από τα πιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών;



Η ηθοποιός Daveigh Chase, ήταν η μικρή Samara και πλέον μεγάλωσε! Η ίδια δε θυμίζει σε τίποτα το τρομακτικό κοριτσάκι που ήταν 15 χρόνια πριν, όταν και βγήκε η πρώτη ταινία του «The ring».



Η ίδια μπορεί να μη πρωταγωνιστεί πια στην καινούρια ταινία, αλλά οι αναδρομές στον παρελθόν που γίνονται σ΄αυτή, από τις δύο προηγούμενες εκδοχές, μας υπενθυμίζουν πόσο τρομακτική ήταν.



Η Daveigh Chase είναι πια, μία όμορφη κοπέλα, 26 ετών και μετρά ήδη πολλές συμμετοχές σε σειρές στην τηλεόραση όπως στο Without A Trace (2008), το Cold Case (2004), το CIS (2004) και το Lilo and Stitch: The Series (2003-2006).




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ