9 Μαρ 2017

Τι απάντησε ο Σάκης Τανιμανίδης για την αμοιβή των 125.000 ευρώ στο Survivor

Ο άνθρωπος που σίγουρα θα μείνει και τους πέντε μήνες του Survivor στον άγιο Δονίνικό είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του raelity του ΣΚΑΪ που έχει γίνει πλέον εμμονή, μίλησε για όλους και για όλα.

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town λέει ότι ο ίδιος μένει σε ένα χωριό και έχει δικό του κρεβάτι και κουζίνα. «Είναι υπεραρκετό για να περάσω όμορφα τους πέντε μήνες που θα είμαι εδώ», αναφέρει.


Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντάει και σε όσα γράφονται για αμοιβή 5.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο για το Survivor. «Δεν ασχολούμαι με οποιονδήποτε γράφει μια χαζομάρα για να κάνει traffic στο site του. Μπορεί τα χρήματα της αμοιβής μου να είναι περισσότερα από αυτά που έγραψαν, μπορεί να είναι και λιγότερα, σίγουρα δεν είναι όμως αυτά που έγραψαν αυθαίρετα σε κάποια sites» σημειώνει.

Ακόμη ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίζεται έτοιμος να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή για τα μάτια της αγαπημένης του, Χριστίνας Μπόμπα.

Αποκάλυψε πως της πρότεινε να παντρευτούν λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. «Ναι, της έκανα πρόταση να γίνει γυναίκα μου. Για αρραβώνα δεν γνωρίζω κάτι. Η Χριστίνα μου ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι έκπληξη και εγώ εκεί αποφάσισα να της κλέψω τη δόξα κάνοντάς της μια μεγαλύτερη έκπληξη», είπε ο Σάκης.

Κλείνοντας αποκάλυψε τι είναι αυτό που του έχει λείψει από την Ελλάδα: «Η μητέρα μου, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου και η φέτα! Η Χριστίνα είναι εκτός συναγωνισμού, εννοείται».
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...