26 Μαρ 2017

Πανεύκολα το Κερατσίνι 3-0 τον Ήφαιστο

Με κεκτημένη ταχύτητα, οι  «ροσονέρι» επικράτησαν 3-0 του Ηφαίστου συνεχίζοντας την αήττητη κούρσα τους προς τον τίτλο.





Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του προς την κατάκτηση του τίτλου στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορία συνέχισε απτόητο το Κερατσίνι!

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν πανεύκολα του μαχητικού Ηφαίστου Νικαία εμ 3-0σ το «Π. Σαλπέας» διευρύνοντας το εκπληκτικό τους σερί

Οι “Ροσονέρι”  ξεκίνησαν εντυπωσιακά  και στο 35ο λεπτό  κατάφερε να σκοράρει  με αυτογκολ του Ραπτόπουλου, από φάουλ του Καμμένου.

5 λεπτά αργότερα,έγινε το 2-0, όταν ο Μάλλης υποδέχτηκε τη μπάλα από τον Σφυρογιαννάκη και την “έσπασε στον Μαναριώτη για το δεύτερο γκολ της ομάδας του Βασίλη Σπάθα.

Οι Κερατσινιώτες που έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με σουτ του Κιάφα στο 49, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Μπότος-Σφυρογιαννάκης Γ.(64 Θεοδώρου)-Καμμένος- Αγγελάκης-Βαττής -Διάκος-Μάλλης-Γκιάτης(60 Χονδρουδάκης)-Μαναριώτης-Νταουτάι-Κιάφα(60 Μιχαλάς)

Ηφαιστος: Λαμπρόπουλος-Κόντος(70’Χατζηκυριάκου)-Λοκόσης-Μπέλιας-Μακρόπουλος-Κουτσογιώργης(64 Σιδηρόπουλος)-Πήττας-Κοκλιώτης-Παναγάκος(51 Κατσαφάρος)-Ραπτόπουλος-Σφυρογιαννάκης Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ