12 Μαρ 2017

Σύλληψη 42χρονου στον Κορυδαλλό για ένοπλες ληστείες σε βάρος νεαρών γυναικών

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 8-3-2017 στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένας 42χρονος ημεδαπός για ένοπλες ληστείες σε βάρος νεαρών γυναικών.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω από τριμήνου και πλέον, προσέγγιζε νεαρές γυναίκες σε ερημικά σημεία της Νέας Φιλαδέλφειας και στην συνέχεια με την απειλή όπλου, το όποιο μάλιστα όπλιζε παρουσία τους προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις τους, τις λήστευε την στιγμή που ετοιμάζονταν να επιβιβασθούν ή αποβιβασθούν από τα οχηματα τους, αφαιρώντας τις τσάντες τους με τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Επιπλέον ως προς τον τρόπο δράσης, ο 42χρονος κινούνταν με αυτοκίνητο το όποιο φρόντιζε να σταθμεύει πλησίον των σημείων των επιθέσεων, προκειμένου να είναι εύκολη η διαφυγή του.

Από την έρευνα στην οικία του και στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) όπλο τύπου ρέπλικα, ένα (1) κατσαβίδι, ένας (1) λοστός καθώς και προσωπικά αντικέιμενα των θυμάτων του.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τρείς (3) περιπτώσεις ληστειών, τα θύματα των οποίων αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα τον δράστη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ