16 Μαρ 2017

Και…επίσημα ο Φάρος Κερατσινίου ανάδοχος γονέας μέσω της Actionaid

Έφτασαν οι τέσσερις φάκελοι παιδιών, στα οποία ο Φάρος Κερατσινίου έγινε ανάδοχος γονέας. Τα μηνιαία τους έξοδα τα ανέλαβε ο σύλλογος.





Ο Φάρος Κερατσινίου, σε συνεργασία με την Action Aid, έγινε ανάδοχος γονέας. Ο σύλλογος ανέλαβε τα μηνιαία τους έξοδα και παρέλαβε τους φακέλους των τεσσάρων παιδιών.


Η ενημέρωση από τον Φάρο:

"Ο Φάρος Κερατσινίου πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Action Aid όσον αφορά την αναδοχή τεσσάρων παιδιών των οποίων τα μηνιαία έξοδά τους αναλαμβάνει η ομάδα μας.

Έτσι λοιπόν σήμερα έφτασαν οι τέσσερις φάκελοι των παιδιών που γίναμε ανάδοχοι γονείς οι οποίοι περιλαμβάνουν τις φωτογραφίες των παιδιών, πληροφορίες επικοινωνίας μαζί τους καθώς και λεπτομέρειες για τις χώρες και το περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Η διαδικασία της αναδοχής είναι πολύ εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα χρήματα από το υστέρημά μας. Με αυτό το ποσό «προστατεύουμε» και ουσιαστικά συντηρούμε ένα παιδί το οποίο περνάει δύσκολα και προσπαθεί να επιβιώσει προσφέροντάς του τα βασικά αγαθά.

Ευελπιστούμε την κίνησή μας αυτή να μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι ώστε να δημιουργήσουμε ένα βασικό πυρήνα εσόδων γι’ αυτά τα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο σάιτ:

www.actionaid.gr"




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ