17 Μαρ 2017

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ AEGEAN ΟΜΗΡΟΣ COLLEGE

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Aegean Όμηρος College κ. Νίκος Μακρυπλίδης, στο Δημαρχείο Πειραιά.


Το Σύμφωνο συνεργασίας περιλαμβάνει κοινωνικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και εθελοντικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στην πόλη του Πειραιά.

Παρόντες στην υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, η Διευθύντρια από το Aegean Όμηρος College του Πειραιά κυρία Ματούλα Κατσαρά και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου κυρία Φανή Ζώτου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Υποδέχθηκα σήμερα τον Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Aegean Όμηρος College κ. Μακρυπλίδη στο Δημαρχείο Πειραιά, για την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας. Είναι χαρά για εμένα και για την πόλη του Πειραιά, να φιλοξενούμε εκπαιδευτήρια με ιστορία και ποιότητα. Προσφέρουν στη νεολαία, συμπληρώνουν τη δημόσια εκπαίδευση κι αυτό είναι θετικό. Υπογράψαμε Σύμφωνο Συνεργασίας, το οποίο προβλέπει κοινές δράσεις, πρωτοβουλίες και συνεργασίες σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη. Επιπλέον θα δίνονται υποτροφίες για παιδιά εργαζομένων του Δήμου και θα υλοποιηθούν μια σειρά από συνέργειες, οι οποίες είναι ζητούμενο αυτή την εποχή. Ως Δήμος υλοποιούμε συνέργειες στον Πειραιά γιατί πιστεύουμε στη δυναμική τους. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το Σύμφωνο Συνεργασίας με το Aegean Όμηρος College και θα προχωρήσουμε σε συνέργειες με οποιοδήποτε εκπαιδευτήριο επιπέδου είναι στην πόλη μας».

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Aegean Όμηρος College κ. Νίκος Μακρυπλίδης, δήλωσε: «Συμμεριζόμενοι την αισιοδοξία του κ. Δημάρχου σχετικά με την ανάπτυξη του Πειραιά, πιστεύουμε πραγματικά ότι θα είναι από τις πρώτες πόλεις που θα δείξουν την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάπτυξη που θα επακολουθήσει. Έχουμε έρθει στον Πειραιά, έχουμε δημιουργήσει παράρτημα του Εκπαιδευτικού μας Οργανισμού, που σημειωτέον έκλεισε 70 χρόνια και σκοπεύουμε να φέρουμε την επαγγελματική εκπαίδευση στην πόλη του Πειραιά, σε ένα ποιοτικό επίπεδο, που να είναι εφάμιλλο της προσπάθειας που θα κάνει όλη η πόλη για να πετύχει γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτή είναι η θέση μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε δίπλα στον Δήμο, σε όλες τις εκδηλώσεις, για να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε να πετύχει και την κοινωνικοποίηση όλης αυτής της προσπάθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ