20 Μαρ 2017

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που έχουν βαρεθεί να ακούν όσοι πληρώνονται για σεξ

Υπάρχουν κάποιες κλισέ ερωτήσεις για κάθε επάγγελμα που ο καθένας καίγεται να ρωτήσει. Σίγουρα οι περισσότερες από αυτές περιστρέφονται γύρω από το σεξ.

Το BBC Three, το διαδικτυακό κανάλι του βρετανικού δικτύου που προωθεί καινοτόμο πρόγραμμα για το κοινό ηλικίας 16-34, ζήτησε από γυναίκες (και έναν άντρα) που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ να σχολιάσουν τις πιο κοινότυπες ερωτήσεις που έχουν βαρεθεί να ακούν για το επάγγελμά τους.

Ας δούμε μερικές από τις ερωτήσεις και ορισμένα από τα σχόλιά τους.
«Σε αναγκάζουν;»

«Όλοι είμαστε αναγκασμένοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να εργαζόμαστε για τα χρήματα...», απαντά μια από τις ιερόδουλες. «Δε με ανάγκασαν, είμαι ευτυχισμένη», σημειώνει μια άλλη.
«Τι σου συνέβη για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι τέτοιο;»

«Συχνά περιμένουν μια τραγική ιστορία, όπως έχασα τη δουλειά μου, το σπίτι μου...», «Το σεξ μου δίνει ελεύθερο χρόνο για να πηγαίνω ταξίδια με τον σύζυγό μου, να βελτιώσω τη συγγραφικές μου ικανότητες...», «... Γνωρίζω καταπληκτικούς ανθρώπους και έχω οργασμό 2-3 φορές την ημέρα. Ποιος δε θα ήθελε μια τέτοια δουλειά;», είναι μερικές από τις απαντήσεις που δόθηκαν.
«Πόσα λεφτά βγάζεις;»

«Ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή είμαι ντομινατρίξ, φοράω γούνες... Ψωνίζω κι εγώ από τα Lidl, αποταμιεύω χρήματα για τη σύνταξη...», αναφέρει ιερόδουλη, παρακάτω άλλη βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «υπάρχει διαβάθμιση, η πληρωμή είτε είναι τραγική ή είναι αρκετά γκλάμουρους, δεν υπάρχει ενδιάμεσο».

«Ο κόσμος αποδέχεται περισσότερο αυτό που κάνεις αν κερδίζεις πολλά χρήματα, γιατί έτσι μοιάζει ότι δε πιέστηκες για αυτό», εξηγεί μια από τις γυναίκες.
«Οι άντρες που έρχονται, είναι αξιολύπητοι;»

«Όλοι οι άντρες μου είναι υπέροχοι, εκτός και αν δε θέλουν να είναι...», σημειώνεται με νόημα.

«Οι άνθρωποι επιλέγουν μια ιερόδουλη για διαφορετικούς λόγους», λέει μια από το πάνελ και συμπληρώνει ένας άλλος «γιατί δε μπορούν να βρουν ταίρι, γιατί έχουν συντηρητικό περιβάλλον και δε μπορούν να βγουν με έναν άντρα».
«Δε μπορεί να είσαι φεμινίστρια και ιερόδουλη»

«Εμείς αποφασίζουμε τι θα κάνουμε στο σώμα μας και δε βλάπτουμε κανέναν...», λένε με δυναμισμό.
«Είναι τόσο επικίνδυνα;»

«Αν θέλει ο κόσμος να κάνει το επάγγελμά μας ασφαλές, ας νομιμοποιήσει την πορνεία».
«Γιατί δε βρίσκεις μια κανονική δουλειά;»

«Γιατί έχω μια πετυχημένη επιχείρηση. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτή τη δουλειά και δε δουλεύω 40 ώρες την εβδομάδα. Μπορώ να εργάζομαι 10 ώρες το μήνα και να πληρώνομαι το ίδιο...», λένε σχεδόν όλοι και συμφωνούν πως έχουν δουλειά και προσθέτουν: «Χρειάζεται ικανότητα να χτυπήσεις κάποιον με βαρύ αντικείμενο χωρίς να κάνεις ζημιά..».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...