5 Μαρ 2017

Ο Πειραιάς στηρίζει τη Κιβωτό του Κόσμου

Εκδήλωση με θέμα: : «Στηρίζουμε τα παιδιά κάθε μέρα του χρόνου»,  διοργανώνει, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 15:00,  στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου (Σωτήρος Διός και Καραΐσκου),  η πειραϊκή εφημερίδα «Κοινωνική».


Στόχο της εκδήλωσης, την οποία στηρίζει ο Δήμος Πειραιά, είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Γι΄ αυτό η συγκέντρωση των αγαθών θα ξεκινήσει στις 13:00.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης για τα παιδιά της «Κιβωτού», ο Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου συλλέγει έως τις 10 Μαρτίου 2017, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα εξής σημεία:
•    Στο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος», στα Καμίνια
•    Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας»
•    Σε Δημοτικά  γυμναστήρια που βρίσκονται στα εξής σημεία: Καλλέργη 142 Αγία Σοφία, Φραγκιαδών 109 Καλλίπολη, Βεΐκου 1 Νέο Φάληρο καθώς και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλλα.

 Όσοι επιθυμούν κι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να προσφέρουν είδη ένδυσης και σίτισης, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, πετρέλαιο θέρμανσης και ό,τι άλλο έχουν ανάγκη τα σπίτια φιλοξενίας της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», θα ψυχαγωγηθούν με ένα υπέροχο πάρτι με τον κλόουν Τοτό Τοτόπουλο, τον ταχυδακτυλουργό Oscar και πολύ τραγούδι από τον νικητή του «Your Face Sounds Familiar» Γιάννη Κρητικό.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την εφημερίδα «Κοινωνική» για την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Ήδη συλλέγουμε τρόφιμα και βασικά αγαθά στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Κ. Κωσταράκος" και σε  Δημοτικά γυμναστήρια στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης μας. Είμαι βέβαιη ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν σε αυτό το σημαντικό κάλεσμα, προκειμένου να στηρίξουμε τα παιδιά καθώς και το κοινωνικό έργο που επιτελεί η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...