22 Μαρ 2017

Δήμος Νίκαιας - Ρέντη: Εθελοντική Δράση Ελάτε να φροντίσουμε την πόλη μας

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, ως αρωγός σε κάθε προσπάθεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πανελλήνια εθελοντική περιβαλλοντική δράση “Let’sdoitGreece2017” .
 
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες φορείς και εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, οι οποίοι συντονίζονται ταυτόχρονα, μέσα σε μία ημέρα και πραγματοποιούν δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικών παρεμβάσεων σε κάθε γωνία της χώρας.

Με το σύνθημα «Κυριακή 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα μια Οικογένεια» σας καλούμε να γίνετε μέλη της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας, να μοιραστούμε το κοινό όραμα, να δείξουμε την αγάπη και το σεβασμό μας για το περιβάλλον με τον εξωραϊσμό, δενδροφύτευση και καθαρισμό του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θηβών & Μπελογιάννη.

Στόχος είναι η ανάδειξη συλλογικά τόσο της αξίας της συμμετοχής και του εθελοντισμού όσο και της αγάπης και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

Περιμένουμε δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 2132075272 και 2132075273.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα: www.letsdoitgreece.org .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ