28 Μαρ 2017

Η δικαστική μάχη παρουσίαστριας με την Μενεγάκη για ρεπορτάζ στην εκπομπή της

Η Κατερίνα Λάσπα, που σε λίγες μέρες επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από εκπομπή το διάστημα που έκανε τηλεόραση βρέθηκε σε πολλά πρωτοσέλιδα. Για έρωτες, αλλά και διάσημες «κόντρες» όπως αυτή με τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε και δεν είναι ξεκάθαρο τι ήταν μεγεθυμένο και τι όχι. Ένιωσε πως πολεμήθηκε; «Επειδή είσαι χρόνια στον χώρο ξέρεις τι μπορεί να ήταν μεγεθυμένο και τι όχι. Και ήταν ίσως το μοναδικό πράγμα που μου χτυπούσαν γιατί ποτέ δεν είπαν αν είμαι καλή ή όχι στη δουλειά, αν τα λέω ή δεν τα λέω. Είχε να κάνει με χολές και παραποίηση της προσωπικότητάς μου και αυτό με πλήγωνε. Από την άλλη δεν ήμουν ούτε είμαι ο άνθρωπος που θα σηκώσει τηλέφωνα να ζητήσω το λόγο, όχι από μεγαλοψυχία, αλλά γιατί δεν είναι στην τακτική μου ούτε επιδιώκω να υπάρχει περαιτέρω ανακύκλωση. Ναι πολεμήθηκα, αλλά όπως το βλέπω πια ήταν θεμιτό σε έναν τόσο ανταγωνιστικό, φωτεινό και δύσκολο χώρο με μετρημένες τις θέσεις των γυναικών πρωτιάς. Ήρθα από το πουθενά, σφήνα στις πρώτες θέσεις, δεν ήταν εύκολα αρεστό. Και όποιος μπορεί με τους τρόπους του επιβιώνει. Εγώ δεν είχα την εμπειρία να το διαχειριστώ. Ίσως θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικούς χειρισμούς αν είχα και ανθρώπους κοντά μου που θα μπορούσαν να με κατευθύνουν. Αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι αυλές και τα χαϊδέματα. Μου χρεώνω και λάθη, αλλά ήταν και απειρία».

Για ένα ρεπορτάζ γύρω από την ίδια που παίχτηκε στην εκπομπή Καφέ με την Ελένη που παρουσίαζε τότε η Ελένη Μενεγάκη είχε κινηθεί και δικαστικά. «Με είχαν καλέσει, αλλά δεν πήγα και έκαναν μια εκπομπή για μένα, χωρίς εμένα με πολλή… αγάπη». Έχει λήξει αυτή η δικαστική διαμάχη; Δικαιώθηκε; «Ναι έληξε. Αλλά τι δικαίωση μπορεί να υπάρχει για όλα αυτά; Είχα στενοχωρηθεί πολύ δεν σου κρύβω». Πάντως, όπως μου λέει, δεν έτυχε έκτοτε να το συζητήσει δια ζώσης με τους άμεσα εμπλεκόμενους. «Όταν δεν προκύπτει συγνώμη ή συνειδητοποίηση πως έγινε κάτι λάθος τι να συζητήσεις; Σε κάθε περίπτωση περασμένα ξεχασμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...