5 Μαρ 2017

Επιβλητικό Κερατσίνι!

Με το εμφατικό 0-3 οι «ροσονέρι» ξεπέρασαν την αντίσταση του ΑΣ Ποντίων στην
Δραπετσώνα και πλέον περιμένουν στη έδρα τους τον Αετό Κορυδαλλού για τον ...τελικό της ανόδου.






Την φρενήρη και αήττητη κούρσα του προς την άνοδο συνέχισε απτόητο το Κερατσίνι, με τη ευρεία εκτός έδρας νίκη του επί του ΑΣ Ποντίων με 3-0!

Οι «ροσονέρι» αποδίδοντας εκπληκτική απόδοση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο πέρασαν σαν ...σίφουνας από τη Δραπετσαώνα και πλέον τα δίνουν όλα για τους διπλούς τελικούς με τον Αετό Κορυδαλλού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, που θα καθορίσουντους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς!

Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα  ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και προηγήθηκε στο 14 , με 0-2. Το πρώτο ήρθε στο 11, όταν ο Καμμένος εκτέλεσε φάουλ και ο Μπάτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά  αργότερα, ο Ψυχογιός πήρε τη μπάλα από τα 25 μέτρα και με μία πραγματική φωτοβολίδα “εγραψε” το 0-2.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μενδρινό,με τον Μπότο  να αποκρούει στο τετ α τετ ,ενώ ο Νταουτάι στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στην επανάληψη, το Κερατσίνι συνέχισε  να έχει κατοχή μπάλας ,με τους ρυθμούς πάντως να πέφτουν,με αξιοσημείωτες φάσεις  ένα διαγώνιο σουτ του Ψυχογιού που δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 70, ο Μαναριώτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαζαρόπουλο.

Στο 73, ο Μαναριώτης έγραψε το όνομα του στους  σκόρερ, όταν ο Διάκος  έβγαλε σέντρα και ο Μαναριώτης με κεφαλιά έκανε το 0-3.

AΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λαζαρόπουλος-Τσίτζος(46 Λουγκάνι), Ρηνιώτης, Τσίντζιρας., Ραγκαβάς-Γκάννης(58’Παπαδόπουλος Δ.), Γεργετιτάκης, Κουρτίδης (80 Μπαζίνας), Θωμαϊδης, Νίκανδρος, Μενδρινός

 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Καμμένος (74 Σκορδίλης), Μπατής,. Αγγελάκης, Διάκος,  Ψυχογιός, Νταουτάι (61 Μαναριώτης), Φούντας, Μάλλης (61 Κουρκούτης)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ