18 Μαρ 2017

Ενημέρωση για τον Τελικό του Σαββάτου (ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Μετά την σύσκεψη μέτρων που πραγματοποιήθηκε στο  στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»


την Τρίτη 14/3/2017, παρουσία των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ (ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, των υπευθύνων του Σταδίου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, της Τροχαίας Πειραιά, της Πυροσβεστικής, της ΔΕΑΒ, ενόψει του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου «Μ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ» που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» το Σαββάτο 18.3.2017
 και ώρα 16.00 γίνονται γνωστά τα εξής:

1.Οι φίλαθλοι του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1-2, ενώ για τις ανάγκες των φιλάθλων θα λειτουργεί έναντι του μπούθ, εκδοτήριο εισιτηρίων.

2.Οι φίλαθλοι του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ φιλοξενηθούν στη  Θύρα 23 (πλευρά προς Ηλεκτρικό) ενώ η είσοδος θα γίνεται από την Πεζογέφυρα και θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έναντι της Θύρας 25.

3. Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στις θύρες 28-29-30 (είσοδος από  πλευρά του Ηλεκτρικού) και θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έναντι της Θύρας 25.

4. Από την Θύρα vips Α&Β θα μπορούν να εισέλθουν μόνοι οι κάτοχοι προσκλήσεων vips καθώς επίσημοι , τοπικοί φορείς που είναι γραμμένοι στο πρωτόκολλο.

Από την Θύρα vips Α&Β θα εισέλθουν ΑΥΣΤΗΡΑ επίσης οι ΜΟΝΟ διαπιστευμένοι Δημοσιογράφοι και  Φωτογράφοι επιδεικνύοντας την σχετική διαπίστευση που θα έχουν παραλάβει από την  Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π.
Οι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν στο δεξί πάνω άκρο της  Θύρας vips που θα είναι   ξεχωριστό για τα ΜΜΕ.

5.Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η μεταφορά και η χρησιμοποίηση, βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πανό με ρατσιστικά υβριστικά συνθήματα, καθώς και η χρησιμοποίηση οινοπνευματωδών ποτών, για τους δε παραβάτες  θα υπάρχουν κυρώσεις που   θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

6.Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στους χώρους των αποδυτηρίων, και τον αγωνιστικό χώρο, πέραν όσων έχουν δικαίωμα να παραβρίσκονται εκεί τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα.

Καλούμε όλους να τηρούν  τις οδηγίες των υπευθύνων του σταδίου, των ανθρώπων της Ε.Π.Σ.Π. αλλά και όλων όσων έχουν επιφορτισθεί με την διεξαγωγή του τελικού.

Τέλος η διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρακαλεί όλους τους φίλους του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου με κάθε τρόπο να  σεβαστούν το στολίδι Γ.  ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ που μας προσφέρει ο Ολυμπιακός, ώστε να μπορεί αυτό να φιλοξενεί την κορυφαία γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ