12 Μαρ 2017

Διαζύγια που κόστισαν μια περιουσία

Πολλές φορές οι πολλά υποσχόμενοι γάμοι καταλήγουν σε διαζύγια που κοστίζουν μια περιουσία με κάποιους από τους πρωταγωνιστές να πληρώνουν πολύ ακριβά την ελευθερία τους.

Αυτό, χωρίς υπερβολή και αυτό, μπορούν να το επιβεβαιώσουν αρκετοί μεγαλοεπιχειρηματίες ή celebrities. Αν μετάνιωσαν που παντρεύτηκαν αυτό μόνο οι ίδιοι θα το απαντήσουν. Το σίγουρο είναι ότι το πλήρωσαν ακριβά.

Mel και Robyn Moore Gibson



500 εκατομμύρια δολάρια κόστολόγησε την ελευθερία του ο Mel Gibson. Τόσα πήρε η πρώην γυναίκα του για να του δώσει διαζύγιο, καθώς και 50% των δικαιωμάτων από τις ταινίες του. Κύκλοι που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι μιλούν για μικροποσό, καθώς ο γνωστός ηθοποιός έχει επενδύσει πολλά σε ακίνητη περιουσία. Έχει νησί στα Φίτζι.

Bernie και Slavica Ecclestone


1,2 δις δολάρια έδωσε στην επί 23 χρόνια γυναίκα του το αφεντικό της Formula 1. Πλήρωσε ελάχιστα καθώς όλη του τη περιουσία την απέκτησε μετά το γάμο, άρα η γυναίκα του δικαιούταν το 50%.

Roman και Irina Abramovich



300 εκατομμύρια δολάρια για να απαλλαγεί από την πρώην γυναίκα του, που γνώρισε όταν ακόμα ήταν φτωχός. Όσοι γνωρίζουν, μιλούν για πιέσεις προς την Irina που τελικά απέδωσαν.

Rupert Murdoch - «Χρυσή» διατροφή σε… δύο γυναίκες



Έχω και πληρώνω φέρεται να είπε στο δικαστήριο ο Murdoch, καθώς δεν εξηγείται ότι μιράζει διατροφές ύψους 1,5 δις δολαρίων. Τόσο στη πρώτη σύζυγο, όσο και στη δεύτερη καλλονή που παντρεύτηκε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ