6 Μαρ 2017

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Ποιοι εκλέχθηκαν στο προεδρείο του ΔΣ και στις επιτροπές

Νέο προεδρείο έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας-Ρέντη μετά τις δημαιρεσίες. Χωρίς να χρειαστεί επαναληπτική ψηφοφορία, με αυξημένες πλειοψηφίες αναδείχτηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. η Ειρήνη Βαλλιανάτου, Αντιπρόεδρος η Κυριακή (Κούλα) Χαραλαμπίδου και Γραμματέας η Σταματία (Τούλα) Ιωαννίδου.

Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκε η Μαρία Αραβαντινού και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Γιώργος Λεγάκης.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, σχολίασε:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Δέσποινα Σωτηροπούλου (πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ.) και τον Παύλο Μπίχτα (πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), για την προσφορά τους στις θέσεις αυτές.
Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους συνεργάτες μου για τη συνεχή προσφορά τους στα δρώμενα της πόλης, για την αγάπη τους γι αυτήν και το πάθος με το οποίο την υπηρετούν, από όποια θέση αποφασίσει η Παράταξή μας.
Εσείς είστε οι κριτές όλων ημών και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και σεβασμό που δείχνετε στη δημοτική μας ομάδα. Να είστε σίγουροι ότι η πόλη μας, με τις δυνάμεις της ενωμένες, θα καταφέρει πολλά ακόμα. Τα ωραιότερα είναι μπροστά μας. Τα άσχημα τα αφήσαμε οριστικά στο χθες. Εκεί όπου ανήκουν».
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...