15 Μαρ 2017

Συνάντηση Μώραλη-Κονιόρδου για τις πολιτιστικές δράσεις του Πειραιά

Για τις πολιτιστικές δράσεις του Πειραιά, με επίκεντρο το Δημοτικό Θέατρο, ενημέρωσαν την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Νίκος Διαμαντής, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθές.

Η τριμερής προγραμματική σύμβαση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του υπουργείου Πολιτισμού και του δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ), οι δράσεις του Δημοτικού Θεάτρου στο πλαίσιο του κοινού έτους Ελλάδας-Κίνας, το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά στο Φεστιβάλ Ελληνικού Έργου του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, καθώς και γενικότερα θέματα που άπτονται των πολιτιστικών δράσεων του εμβληματικού μνημείου του Πειραιά, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση. Επίσης ο δήμαρχος Πειραιά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΘΠ αναφέρθηκαν σε δράσεις πολιτισμού που αφορούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά κ.ά.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι αντήλλαξαν απόψεις, για τον τρόπο με τον οποίο το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μπορεί να στηρίξει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.




Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/sinantisi-morali-koniordou-gia-tis-politistikes-drasis-tou-pirea

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ