15 Μαρ 2017

Ο νέος σύμμαχος του Φάρου Κερατσινίου (pic)

Έναν νέο σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνει ώστε να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 βρήκε ο Φάρος Κερατσινίου. Ο λόγος για την ελληνική εταιρία σούπερ μάρκετ BAZZAR.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φάρου Κερατσινίου:

Η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ελληνική εταιρία σούπερ μάρκετ BAZZAR η οποία είναι ο νέος χορηγός της ομάδας μας.
Τα «BAZZAR» στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια που κάνουμε ώστε να φέρουμε την ομάδα μας στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας όπως έμπρακτα μας είχαν βοηθήσει και στο παρελθόν σε ό,τι τους είχαμε ζητήσει στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών μας δράσεων.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Πέτσας μίλησε για το νέο μας χορηγό τονίζοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μία ακόμη επιχείρηση στέκεται στο πλευρό μας και μας στηρίζει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας ώστε να φέρουμε το Φάρο στην Α1 κατηγορία. Είναι εξίσου σημαντικό ότι τα σούπερ μάρκετ «Bazzar» ανοίγουν το δρόμο ώστε να φέρουμε και άλλες επιχειρήσεις κοντά μας ώστε να μας βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορεί η καθεμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ