1 Μαρ 2017

Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του συνοδηγού της Porsche

Λίγες ώρες μετά από το συγκλονιστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθήνας - Λαμίας, η μητέρα του συνοδηγού της "φονικής" Porsche μίλησε στην Τηλεόραση του Alpha για τον Ανδρέα και την αδελφική σχέση του με τον Γιώργο Βακάκη.

"Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το παιδί μου δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ο Ανδρέας μου ήταν ένα παιδί μοναδικό, δεν υπάρχουν τέτοια παιδιά. Ήταν σε μια πολυ νεαρή ηλικία, παρόλα αυτά είχε φτάσει πάρα πολύ ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Είχε πολλούς στόχους, είχε πολλές βλέψεις και θα είχε μία λαμπρή πορεία στο μέλλον. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ένα χαρισματικό - καταπληκτικό παιδί και είναι κρίμα, κρίμα, κρίμα που έσβησε τόσο νωρίς. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του Αντρέα Γεωργακόπουλου, Ελένης Μπούζα.

Ο γιος της ήταν ο συνοδηγός της μοιραίας Porsche που σκόρπισε τον θάνατο στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Ύπατου Θηβών.

"Ήταν 23 ετών και ήταν φίλος με τον Βακάκη από παιδιά. Ήταν στο ίδιο σχολείο και ήταν ο κολλητός και ο αγαπημένος του φίλος. Δεν ψάχνω τίποτα άλλο, ό,τι έχω δει από την τηλεόραση. Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο και συγκλονίζομαι για το πως συνέβησαν τα πράγματα αλλά πέρα από αυτό τίποτα άλλο" ανέφερε η μητέρα του Ανδρέα.

Οι δυο φίλοι γνωρίστηκαν στο ιδιωτικό σχολείο του Ψυχικού όπου φοιτούσαν. Ο Ανδρέας καταγόταν από εύπορη οικογένεια ενώ και οι δυο γονείς του είναι γιατροί. Εκείνος δούλευε σε μία μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία. Ήταν χαμηλών τόνων και λάτρευε τα ταξίδια όπως και ο κολλητός του Γιώργος. Για αυτό, όπως πάντα παρέα, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Αράχωβα... Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια για τους δυο φίλους! Ο Ανδρέας και ο Γιώργος δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους... το νήμα της ζωής τους κόπηκε απότομα!

Συγγενείς και φίλοι θα πουν αντίο στον Αντρέα την Πέμπτη (02.03.2017), στο Α’ Νεκροταφείο ενώ φαίνεται πως η οικογένεια του Γιώργου έχει αποφασίσει ο νεαρός να αποτεφρωθεί, πιθανόν, στη Βουλγαρία.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...