1 Μαρ 2017

Πηγές της Ασφάλειας: "Serial killer" κρύβεται πίσω από την δολοφονία του οδηγού ταξί

Οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Κηφισιά σχετίζεται άμεσα με την απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλου αυτοκινητιστή πριν από 20 μέρες, στην ίδια περιοχή. Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι πλέον βέβαιο ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος ένας μανιακός δολοφόνος.




Σύμφωνα με πηγή της Ασφάλειας Αττικής που μίλησε στο enikos.gr, «οι βολίδες είναι παρόμοιες, ο τρόπος που έδρασε ο δράστης είναι παρόμοιος, ενώ δεν υπήρξε κλοπή. Μιλάμε για έναν δράστη ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, οπλισμένος και εξαιρετικά επικίνδυνος».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο που χρησιμοποίησε και έχει στην κατοχή του ο δράστης έχει υποστεί μετατροπές. Πρόκειται πιθανότατα για ένα σκοπευτικό όπλο ή για κάποια ρέπλικα η οποία έχει τροποποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος οδηγός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης νεκρός στο ταξί από περαστικό οδηγό λεωφορείου στην Κηφισιά. Ο δεύτερος οδηγός ταξί επέζησε από θαύμα από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στην ίδια περιοχή, στις 11 Φεβρουαρίου




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ