11 Μαρ 2017

Ο αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου τον «βλέπει» νικητή του Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor και ίσως το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τη νίκη. Είναι μάλιστα εκείνος που οι ομάδα των Μαχητών έδιωξε «με το καλημέρα», βλέποντας σε αυτόν στοιχεία που μάλλον.. φόβισαν.

Ο μικρότερος αδελφός του, Χάρης, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, δήλωσε χαρούμενος για την πορεία του, εκφράζοντας όμως την ίδια στιγμή την ανησυχία του για τα όσα περνάει στον Άγιο Δομήνικο ο αδερφός του.

«Τον βλέπω κάθε μέρα, δεν χάνω επεισόδιο… Αν υπάρχει ανησυχία; Ε, ναι, λογικό δεν είναι; Όταν ο αδελφός σου είναι τόσο μακριά ανησυχείς».Ο Χάρης Αγγελόπουλος μιλά ακόμα για τη δύναμη του Γιώργου, ενώ κάνει και τη δική του πρόβλεψη για το τέλος: «Είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Όσο για το φαγητό, είναι το τελευταίο που σκέφτεται. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι αντέχει πολύ. Η γνώμη μου είναι πως, αν δεν τραυματιστεί, ο Γιώργος 99% θα είναι ο νικητής του Survivor».

Τέλος, μιλά για το πόσο πολύ τον αγαπά ο κόσμος και πόσο τον στηρίζει, αφού από μικρό παιδί τον ξέρουν όλοι: «Όλο το νησί τον παρακολουθεί, τον αγαπά και τον στηρίζει. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιώργο» λέει ο αδελφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, αναφερόμενος στην Σκιάθο, όπου ζει ο 34χρονος παίκτης του Survivor ως προπονητής θαλάσσιου σκι.

Μαζί με τον αδελφό του διατηρούν και πρατήριο υγρών καυσίμων και πλυντήριο αυτοκινήτων σε περιφερειακό δρόμο του νησιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...