13 Μαρ 2017

Survivor: Ο καβγάς που δεν έδειξαν οι κάμερες

Μπορεί η τηλεόραση του ΣΚΑΙ να δελέασε το τηλεοπτικό κοινό με επικών διαστάσεων καβγά στην παραλία των διασήμων του Survivor,
ωστόσο όσοι κάθισαν στους δέκτες τους την Κυριακή το βράδυ δεν παρακολούθησαν τίποτα. Ωστόσο, ο καβγάς συνέβη! Το μαρτυρούν τόσο η ψυχολογία και οι κακόκεφες φάτσες των παικτών, όσο φυσικά και οι αναφορές τους μπροστά στην κάμερα.

Όλοι τους μίλησαν για "σύννεφα" στις σχέσεις της ομάδας. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για δηλώσεις που προκάλεσαν απογοήτευση, σημαδεύοντας σε δύο άτομα από τους διάσημους που φαίνεται να διαγράφουν τη δική τους στρατηγική με το βλέμμα στο έπαθλο και μόνο. Η Σόφη Πασχάλη έκανε λόγο ακόμη και για συγγνώμη από κάποιους παίκτες. Εξάλλου και ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε στο περιστατικό, προσπαθώντας να εκμαιεύσει την αντίδραση των παικτών, που πριν το αγώνισμα "σφύριζαν αδιάφορα".
Αναρωτιέται όμως κανείς, τι ακριβώς συνέβη και κυρίως, πώς κατάφερε ολόκληρη παραγωγή να μην έχει ούτε δευτερόλεπτο από τη διένεξη on camera; Εσκεμμένη σκηνοθετική "κλιμάκωση" ή γκάφα των υπευθύνων που έχασαν το "ζουμί" της υπόθεσης; Συμπληρώνοντας τα κομμάτια του παζλ, μπορούμε να καταλήξουμε σε μια υπόθεση που μένει να επιβεβαιωθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας (το οποίο θυμίζουμε πως έχει αγώνισμα ασυλίας και θα ποντάραμε 5 προς 1 πως αυτή τη φορά θα το κερδίσουν οι Μαχητές).


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η μετεγγραφή από την ομάδα των Μαχητών, διαχώρισε τη θέση του από τους Celebrity, είπε πως δεν ένιωσε ποτέ διάσημος και προέβλεψε πως πιθανότατα θα είναι εκείνος ο παίκτης που θα αποχωρήσει σε ενδεχόμενη ψηφοφορία.



Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε σε κάποιο σημείο του χθεσινού επεισοδίου, με ύφος που θα το χαρακτήριζε κανείς ως και "απολογητικό", πως δεν βρίσκεται στο παιχνίδι για την εμπειρία, ούτε για το ταξίδι. Αντιθέτως, παραθέτοντας μάλιστα και τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του, τόνισε πως επιθυμεί να κερδίσει το έπαθλο που είναι  ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνον.
Αν σε αυτά τα δύο στοιχεία προσθέσει κανείς τις αναφορές άλλων παικτών όπως η Σόφη Πασχάλη, πως δύο ένοικοι της παραλίας προκάλεσαν την ένταση, φαίνεται πως Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος έχουν "κάνει κόμμα" με φιλοδοξίες για αναρρίχηση ως τον τελικό.
Στη θεωρία αυτή συντείνει και το ολόφρεσκο τρέιλερ του σταθμού, στο οποίο Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος σχεδόν έρχονται στα χέρια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία του και απλώνει το χέρι στον παρουσιαστή, που εκρήγνυται και χρειάζεται η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να μην γίνει το Survivor, fight club.



Σε άλλα νέα, οι Μαχητές, λες και δεν ήταν οι ίδιοι που υπέπεσαν από τη  μία ήττα στην άλλη το τελευταίο διάστημα, μετά το 10-1 του περασμένου αγωνίσματος, επικράτησαν άνετα με σκορ 10-6. Μάλιστα, η ομάδα των μαχητών προηγήθηκε με 8-1 κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ