5 Μαρ 2017

Ο Τραμπ του Twitter ξαναχτυπά: Κατηγορεί τον Ομπάμα ότι έβαλε κοριούς στο γραφείο του

Ο Ντόναλντ Τραμπ του Twitter ξαναχτύπησε. Δεν μάσησε πάλι τα λόγια του και ίσως (ξανα) να το βρει μπροστά του. Χωρίς να παραθέσει στοιχεία, κατηγορεί ευθέως τον Μπαράκ Ομπάμα, ότι τοποθέτησε κοριούς στο γραφείο του κατά την περίοδο της προεκλογικής διαδικασίας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στο Twitter:

«Τρομερό! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε βάλει «κοριούς» στον ουρανοξύστη Trump Tower λίγο πριν τη νίκη. Δεν βρήκε τίποτε. Αυτό είναι μακαρθισμός!»


Σε επόμενη ανάρτησή του σημειώνει:

«Πόσο χαμηλά έπεσε ο πρόεδρος Ομπάμα να παρακολουθεί τα τηλέφωνά μου κατά την ιερή εκλογική διαδικασία.

Ήταν δύο απ’ τα πολλά tweets που ανήρτησε νωρίς το πρωί ο Τραμπ στο λογαριασμό του στο Twitter. Παράλληλα προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Τζεφ Σέσιονς, τον υπουργό Δικαιοσύνης, που βρίσκεται στριμωγμένος στη γωνία επειδή απέκρυψε τις επαφές που είχε στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας με τον Ρώσο πρεσβευτή από τη Γερουσία κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την έγκριση του διορισμού του.

«Την πρώτη συνάντηση που είχε ο Τζεφ Σέσιονς με τον Ρώσο πρεσβευτή την είχε κανονίσει η κυβέρνηση Ομπάμα στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος για 100 πρεσβευτές...», έγραψε ο Τραμπ. Και πρόσθεσε:

«Μόλις προέκυψε: ο ίδιος Ρώσος πρεσβευτής που συνάντησε τον Τζεφ Σέσιονς, είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο του Ομπάμα 22 φορές και μόνον πέρυσι τέσσερις φορές.»

Ο Τραμπ δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για να εδραιώσει τους ισχυρισμούς του ότι ο Ομπάμα έβαλε να τοποθετήσουν «κοριούς» στον ουραξονύστη του, τον Trump Tower, στο Μανχάταν, ούτε είναι σαφές που βασίστηκε για να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...