8 Απρ 2017

Παντρεύτηκε στο δημαρχείο Πειραιά ο Καρεμπέ την 21 χρόνια μικρότερη Τζάκι Σαμούν!

Μετά την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, ο Κριστιάν Καρεμπέ αποφάσισε να
παντρευτεί για δεύτερη 

φορά, αυτή την φορά στο Δημαρχείο Πειραιά με την 26χρονη εκλεκτή της καρδιάς του, Τζάκι Σαμούν. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τη Νέα Καληδονία και νυν σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, αποφάσισε να επισημοποιήσει τον δεσμό του με την διεθνούς φήμης σκιέρ.


Τον γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Πειραιά και καλός φίλος του γαμπρού, Γιάννης Μώραλης. Η νύφη είναι μια δυναμική γυναίκα με καταγωγή από το Λίβανο και γαλλική υπηκοότητα, ενώ είναι 21 χρόνια μικρότερη από τον άλλοτε διεθνή άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Γαλλία το 1998.

Να τονίσουμε πως η Σαμούν είχε γίνει γνωστή πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, με μια φωτογράφιση από αυτές που συνηθίζουν πολλοί αθλητές πριν από μεγάλες διοργανώσεις. Η νεαρή καλλονή είχε ποζάρει ημίγυμνη, φορώντας το εσώρουχό της και καλύπτοντας το γυμνό στήθος της με τα πέδιλα του σκι.

Εκείνες οι φωτογραφίες της δίχασαν την πατρίδα της, με την ίδια να ζητάει συγγνώμη, για το λόγο ότι στην πατρίδα του η κοινωνία είναι πολύ πιο συντηρητική σε σχέση με άλλες.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ