4 Απρ 2017

Σε 516 προσλήψεις προχωρά η ΔΕΗ

Στην πρόσληψη 516 εποχικά εργαζομένων προχωρά η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ΑΕ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει επτά υπηρεσίες και, συγκεκριμένα, σε λιγνιτικά κέντρα, ατμοηλεκτρικούς σταθμούς και στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης. Η υποβολή αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, όπως γράφει το dimosio.gr.

Η πλειονότητα των θέσεων -230 στο σύνολό τους- αφορά στο Λιγνιτικό Κέντρο Κοζάνης, το οποίο θα δέχεται αιτήσεις έως τις 10 Απριλίου, ενώ την ίδια ημερομηνία θα υποβάλλονται αιτήσεις το Λιγνιτικό Κέντρο Φλώρινας για 46 θέσεις, και η Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης για 89. Στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, όπου θα προσληφθούν 57 νέοι εργαζόμενοι, η προθεσμία λήγει στις 5 Απριλίου, ενώ στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α΄, η οποία θα καλύψει 17 θέσεις, αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 7 Απριλίου.

Έως τις 13 Απριλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για οκτώ θέσεις στην Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης. Στο μεταξύ, αναμένεται και ο καθορισμός της προθεσμίας για 69 θέσεις στον ΑΗΣ Καρδιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...