19 Απρ 2017

Κίνδυνος αφαίρεσης 6 βαθμών για τον Ολυμπιακό

Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκε τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο παρατηρητής για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ.

Μετά την πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για «εκτεταμένα επεισόδια», για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται σε απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Πέρα από τους «ερυθρόλευκους», σε απολογία καλείται κι ο παρατηρητής του αγώνα Θεμιστοκλής Βαλσάμης, για παράβαση τεσσάρων άρθρων του κανονισμού.

Βάσει του άρθρου 29 λοιπόν, που γίνεται λόγος περί «βίας κατά αξιωματούχων» υπάρχει ο κίνδυνος αφαίρεσης μέχρι και 6 βαθμών.

Η σχετική ενημέρωση:

-Παντελής Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για παράβαση των άρθρων 11 παρ. 2 και 10 παρ. 1 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παράβαση του άρθρου 11 παρ. 1 και 3 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

-ΠΑΕ Παναθηναϊκός για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 15 παρ. 2 περ. α΄ του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ). -ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1, 2 του άρθρου 15 παρ. 2 περ. α΄ και παρ. 5 περ. ε΄ και άρθρου 29 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ, καθώς και του άρθρου 2 παρ. 1 περ. α΄, άρθρου 3 παρ. 1 περ. α΄, άρθρου 12 παρ. 5 ( σε συνδυασμό με το άρθρο 26 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ), άρθρου 37 (σε συνδυασμό με το άρθρο 2 περ. β΄της προκήρυξης αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017) και άρθρου 47 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

-ΠΑΕ Ολυμπιακός βάσει των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 2, 6 (περ. α΄, β΄, γ΄), 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, κατόπιν άσκησης δίωξης από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

-Θεμιστοκλής Βαλσάμης, παρατηρητής του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για παράβαση των άρθρων 1, 6, 7 παρ. α΄ και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ