9 Απρ 2017

Διαστημικό Κερατσίνι - Οι «ροσονέρι» συνέτριψαν με 7-0 την Αρμενική

Εντυπωσιακοί οι «ροσονέρι» συνέτριψαν με 7-0 την Αρμενική και πλέον χρειάζονται έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να
αναδειχθούν πρωταθλητές στον δεύτερο όμιλο της Α' Κατηγορίας.


Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το καταπληκτικό Κερατσίνι την αναμέτρηης με την Αρμενική, την οποία συνέτριψε εμ το εκκωφαντικό 7-0 στο Σχιστό!

Οι Κυπελλούχοι Πειραιά, πλέον χρειάζονται έναν μόλις βαθμό στις δύο εναπομείνασες αγωνισιτκέ,ς ώστε να αναδειχθούν και μαθηματικά πρωταθλητές στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Το ματς δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας, που χώριζε τις δύο μάδες ήταν τεράστια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Κιάφα που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ψυχογιού. Τρία λεπτά αργότερα, ο Φούντας ήταν αυτός  που σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας και 14ο φετινό του με Τουρνά και Μαναριώτη να ξεκινούν τη φάση με υπέροχο συνδυασμό. Στο 31,  ο Μαναριώτης πέτυχε το 3-0 ,από ασίστ του Τουρνά.

Με το τέταρτο γκολ να έρχεται απο τον Κιάφα στο 36′ ύστερα απο εκπληκτική ασίστ  του Ψυχογιού. Oι “Ροσονέρι” άργησαν να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν πήραν φόρα, δεν σταμάτησαν.Στο 73, ο Ψυχογιός έβγαλε για τον Μαναριώτη που με πλασέ   έκανε το 5-0.

Στο 76, μπήκε το ωραιότερο γκολ ,από πάσα του Βαττή και τακουνάκι του Μαναριώτη, για δεύτερο σερί ματς και το 6-0 ,ενώ το ματς έκλεισε με κεφαλιά του Ψυχογιού από ασίστ του Θεοδώρου  για το 7-0.

KEΡΑΤΣΙΝΙ : Μπότος, Χονδρουδάκης, Μακρής (46 Μιχαλάς), Μητρόπουλος, Βαττής, Μπατής, Ψυχογιός, Φουντας (60 ‘Θεοδώρου), Μαναριώτης, Τουρνάς (60 Νταουτάι) ,Κιάφα

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Λαγκαδίτης(83 Σαρδέλης), Ανδρέακας, Πολλάτος Ατματσίδης, Βασιλειάδης-Γιεγκιάν, Αξακαλίδης, Βαλσαμάκης, Τομαράς, Τσιριγώτης(67 Δεληκάρης), Κυριτσιμπασάκης
http://www.abola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ