29 Απρ 2017

Εγκαινιάστηκε η 7η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά

Άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή η 7η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποίησε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Την έκθεση οργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 έως τις 21.00.

«Είναι μια ημέρα χαράς, που φέρνει χρώματα, αρώματα, κάνει αυτή την ημέρα καλύτερη, σε μία νέα τοποθεσία η οποία φιλοξενεί την 7η Ανθοκομική Έκθεση» τόνισε ο Γ. Μώραλης και για μια φορά ακόμα αναφέρθηκε στα προβλήματα και στις δυσκολίες που δημιουργούν τα έργα που γίνονται στην πόλη.


Γραφείο Τύπου Δήμου Πειραιά

Όπως είπε, αυτά «δεν υποχρεώνουν μόνο όλους εμάς στην καθημερινότητά μας να αλλάζουμε δρομολόγια, για να πάμε στις δουλειές μας ή σπίτι μας ή και να κινηθούμε στον Πειραιά, αλλά μας υποχρεώνουν να αλλάζουμε τον τόπο τέλεσης των εκθέσεών μας όπως της Ανθοκομικής.

»Ξεκίνησε στην πλατεία Κοραή, μεταφέρθηκε λόγω των έργων στον Τινάνειο Κήπο και φέτος, λόγω των έργων του τραμ μπροστά στον Τινάνειο Κήπο, μεταφέρθηκε στην πλατεία Κανάρη.

»Το τοπίο εδώ βέβαια είναι εξαιρετικό. Είναι η θάλασσα από τη μία, με τα σκάφη και το ωραίο τοπίο και από την άλλη, είναι τα λουλούδια σε μια όμορφη πλατεία της πόλης μας.

»Ακόμη και τα παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά θα έρθουν πιο κοντά για δύο εβδομάδες με τα λουλούδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ