20 Απρ 2017

Ληστεία-θρίλερ σε τράπεζα στον Πειραιά: Κράτησαν 8 ομήρους για 3 ώρες, πήραν τα λεφτά και διέφυγαν

Τέσσερα άτομα μπήκαν στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριάκου 27-31 στον Πειραιά και κράτησαν 8 ομήρους - πέντε υπαλλήλους της τράπεζας και τρεις πελάτες - επί 3 ολόκληρες ώρες!

Οι ένοπλοι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα στις 14:00 και βγήκαν στις 16:49. Μόλις εκείνη την ώρα οι υπάλληλοι μπόρεσαν να πατήσουν το κουμπί του συναγερμού, ειδοποιώντας τις αρχές.


Οι τέσσερις δράστες μπήκαν με κουκούλες και μάσκες σιλικόνης, κράτησαν 5 υπαλλήλους και 4 πελάτες ομήρους και μπήκαν στο ημιυπόγειο που ήταν οι θυρίδες.

Εκεί με χρήση οξυγόνου, άνοιξαν δεκάδες θυρίδες και έκλεψαν σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα και διέφυγαν.

Με την ίδια μέθοδο είχαν κινηθεί οι δράστες ληστείας, σε άλλο υποκατάστημα τις ίδιες τράπεζας, στη λεωφόρο Κηφισίας στους Αμπελόκηπους, στις 9 Αυγούστου 2017.

Οι άνδρες της Ασφάλειας πήραν καταθέσεις από τους ομήρους - πελάτες και υπαλλήλους – ενώ επεξεργάζονται το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας και παρακείμενων επιχειρήσεων.Πηγή: Ληστεία-θρίλερ σε τράπεζα στον Πειραιά: Κράτησαν 8 ομήρους για 3 ώρες, πήραν τα λεφτά και διέφυγαν | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/332411/listeia-thriler-se-trapeza-ston-peiraia-kratisan-8-omiroys-gia-3-ores-piran-ta-lefta-kai#ixzz4eo1I7OHe

Σύγκρινε 21 ασφαλιστικές σε 1’ και κέρδισε έως 40%
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...