7 Απρ 2017

Ζωντανά ο ημιτελικός Δραπετσώνα-Απολλώνιος Κερατσινίου (8/4 18:00)

Η σεζόν στην ΕΣΠΕΔΑ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και οι τέσσερις κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες του κυπέλλου θα συναντηθούν στο κλειστό της Αργυρούπολης το Σαββατοκύριακο 8-9/4/2017 για την ανάδειξη του τροπαιούχου 2016-17! Το telesport.gr θα μεταδώσει ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τόσο τους ημιτελικούς του Σαββάτου, όσο και τον τελικό της Κυριακής, καθώς και τον μεγάλο τελικό ανδρών ΕΣΠΕΔΑ!


Το Σάββατο, η γιορτή ανοίγει με τον α’ ημιτελικό γυναικών, μεταξύ της Δραπετσώνας του Απολλώνιου Κερατσινίου, ένα απόλυτο τοπικό ντέρμπι σε… ξένο σπίτι! Οι δύο σπουδαίες ομάδες θα κοντραριστούν στις 18.00 με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής, ενώ το πάρτυ συνεχίζεται περίπου δύο ώρες αργότερα! Συγκεκριμένα, στις 20.00 οΘρίαμβος Χαϊδαρίου θα αντιμετωπίσει τον Άλιμο, στον έτερο ημιτελικό, σε μία μάχη νοτίων vs δυτικών προαστίων!

Μείνετε συνδεδεμένοι με το telesport.gr και μην χάσετε φάση από τους δύο σπουδαίους ημιτελικούς που θα προβληθούν ΖΩΝΤΑΝΑ από το κανάλι LIVE 1 του telesport.gr, αλλά και τους μεγάλους τελικούς της Κυριακής!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ