3 Απρ 2017

Ο Δήμαρχος Πειραιά στο πασχαλινό Bazaar του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με ειδικές ανάγκες «ΑΡΓΩ»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε το Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ».

Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στο Bazaar από την Πρόεδρο του Σωματείου κυρία Δέσποινα Παπαστελιανού και τον Διευθυντή του «ΑΡΓΩ» κ. Παπασωτηρίου, συνομίλησε με το προσωπικό που συνέβαλε στην υλοποίηση του Bazaar και αγόρασε λαμπάδες και πασχαλινά δώρα, που είναι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των παιδιών του «ΑΡΓΩ». Παρών ήταν και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Λεονταράς.

Τα έσοδα του Πασχαλινού Bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε στο Πασχαλινό Bazaar του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ». Πρόκειται για μια κοινωνική δομή-κόσμημα για την πόλη του Πειραιά, η οποία επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, προκειμένου το έργο αυτό να μεγαλώσει και να ισχυροποιηθεί. Επιλέξαμε πασχαλινά δώρα, συμβάλλοντας από την πλευρά μας στην ενίσχυση του «ΑΡΓΩ», το οποίο στηρίζει με σεμνότητα, αγάπη και διακριτικότητα τα παιδιά. Με την Πρόεδρο κυρία Παπαστελιανού, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και θα ήθελα για ακόμα μια φορά να τη συγχαρώ για το πολυσχιδές έργο της, μέσα από το οποίο τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, ανακαλύπτουν τις δεξιότητες τους, αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους, χαμογελούν. Καλώ τους Πειραιώτες να επισκεφθούν το Bazaar και να προμηθευθούν τα πασχαλινά τους δώρα, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ».

Η Πρόεδρος του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ» κυρία Δέσποινα Παπαστελιανού, δήλωσε:
«Το Πασχαλινό Bazaar του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ», υποδέχθηκε σήμερα το κοινό, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Τα έσοδα θα διατεθούν ασφαλώς για τις ανάγκες του Σωματείου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την παρουσία του τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Είναι ο καλύτερος και ο πιο ευαίσθητος Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ από τον Πειραιά. Φροντίζει για την καθαριότητα και σε ότι του έχουμε ζητήσει έχει ανταποκριθεί. Τον ευχαριστώ και εκ μέρους των γονέων και εκ μέρους του Σωματείου «ΑΡΓΩ». Το Bazaar θα συνεχιστεί από την Δευτέρα στον εξωτερικό χώρο του «ΑΡΓΩ», με σκοπό να αγοράσει ο κόσμος λαμπάδες και πασχαλινά δώρα. Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ