28 Απρ 2017

Τη διεθνούς φήμη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου βράβευσε ο Δήμαρχος και ο Σύλλογος Ποντίων Κορυδαλλου



Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου βραβεύθηκε στη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης Ποντιακό Πανοϋρ την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων από τον Σύλλογο Ποντίων "Ο Εύξεινος Πόντος" υπό την αιγίδα του Δήμου Κορυδαλλού.
Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου Βαρβάρα Κανονίδου αναφέρθηκε στη σημαντική πορεία και προσφορά της κας Θεοδωρίδου, υπογραμμίζοντας ότι με τη λαμπερή διεθνή της παρουσία τιμά τη χώρα και τον ποντιακό ελληνισμό.
Ο Δήμαρχος χαιρετίζοντας την εκδήλωση, τόνισε ότι ο Σύλλογος Ποντίων είναι ένας ιστορικός εθνικοτοπικός σύλλογο του Κορυδαλλού με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στα πολιτιστικά του δρώμενα, μια κοινότητα που έχει βάλει τη σφραγίδα της στο παρελθόν και παρόν της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος στηρίζει τις προσπάθειες του, όπως και την προσπάθεια όλων των εθνικοτοπικών συλλόγων του Δήμου.



Την εκδήλωση πλαισίωσαν η χορευτική ομάδα του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου, τα δυο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης και το τμήμα εκμάθησης ποντιακής λύρας του Ηλία Υφαντίδη.
Παρεβρέθηκαν επίσης, η βουλευτής Β΄Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης, οι Αντιδήμαρχοι Ελευθερία Κωτσίδου, Κώστας Καλούδης και Ανδρέας Καπιτσίνος, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Κοσμίδης και Μιχάλης Ευθυμιάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Διάκος και Νίκος Χουρσαλάς, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Χρήστος Δημόπουλος και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ