11 Απρ 2017

Ένας απίθανος Απολλώνιος Κερατσινίου...

Ένας απίθανος Απολλώνιος, φτιαγμένος και σφυρηλατημένος από «ατσάλι» έκανε την έκπληξη στον τελικό κυπέλλου γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και κατέκτησε το επαθλο με 3-1 σετ
κόντρα στο μεγάλο φαβορί, Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
 Πραγματικές «καμικάζι» οι νεαρές αθλήτριες του Γιώργου Δεναξά, μετά το πρώτο σετ, με τρομερή πίστη, πάθος, πείσμα, θέληση, κοίταξαν στα μάτια τον μεγάλο τους αντίπαλο και κατάφεραν να επιβάλουν το δικό τους «νόμο». στο κλειστό της Αργυρούπολης.
Από την άλλη ο έμπειρος Θρίαμβος της Μήτση αν και ήταν καταιγιστικός στο πρώτο σετ το οποίο το κέρδισε μάλιστα με 25-9, στη συνέχεια έδειξε να αιφνιδιάζεται από την αντίσταση και την αποφασιστικότητα της ομάδας του Κερατσινίου, έκανε εύκολα λάθη και έδειξε ότι δεν είχε καθαρό μυαλό και  ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία των σετ.
Αγωνιστικά μετά το 0-1 που έκανε η ομάδα του Χαϊδαρίου, ο Απολλώνιος ανέβασε την αποδοση του κατακόρυφα, κράτησε την υποδοχή και με πίεση στο σέρβις και αποτελεσματική επίθεση που δέσποζε η εξωπραγματική Θεοδωρακέα, ισοφάρισε με 25-19 σε 1-1.
Στο τρίτο σετ με ξέσπασμα των Μπουρέκα, Κορακιανίτη, Θεοδωρακέα, προηγήθηκε 19-8, ο Θρίαμβος με την είσοδο της Δρούγκα έκανε σερί 12-1 ισοφάρισε σε 20-20 και το παιχνίδι έγινε θρίλερ.
Με πρώτους χρόνους της εξαιρετικής Εικοσπεντίδου, προηγήθηκε 25-26 αλλά στη συνέχεια η εκπληκτική Θεοδωρακέα πήρε την κατάσταση  στα χέρια της και με ατομικό μπλοκ στη Χριστοδούλου και φοβερό καρφί υπέγραψε το 29-27 και έδωσε προβάδισμα 1-2 στον Απολλώνιο.
Νέα μεγάλη μονομαχία με Χιτσκοκικό φινάλε, είχαμε στο τέταρτο σετ όπου ο φοβερός Απολλώνιος προηγήθηκε με 24-21 με τις Λουρίδα και  Κορακιανίτη, ο Θρίαμβος αντέδρασε και με την Κοκλανάκη ισοφάρισε σε 24-24 αφού είχε προηγηθεί απίστευτη άμυνα της σπουδαίας Τσαβδαρίδου.
Η Ελένη Χριστοδούλου με μπλοκ έβαλε μπροστά τον Θρίαμβο με 24-25 αλλά και πάλι οι παίκτριες του Απολλώνιου ανέτρεψαν την κατάσταση, πήραν προβάδισμα με 26-25 με την ασταμάτητη Θεοδωρακέα και με εκπληκτικό άσο της  Κορακιανίτη πήραν το σετ με 27-25 και το βαρύτιμο τρόπαιο με 3-1.
Πρώτη μεταξύ ίσων από τον τροπαιούχο Απολλώνιο η Θεοδωρακέα και πολύ κοντά, η πασαδόρος  Μάστορα, Κορακιανίτη, Μπουρέκα, Γούνου. Απο τον Θρίαμβο που λύγισε στα κρίσιμα σημεία, πάλεψαν κατα διαστήματα Εικοσπεντίδου, Πετρουλάκη, Χριστοδούλου.
Τα σετ: 9-25, 25-19, 29-27, 27-25
Απολλώνιος (Δεναξάς): Μάστορα, Θεοδωρακέα, Γούνου, Λουρίδα, Κορακιανίτη, Μπουρέκα, / Βαζαίου (λ), Ράπτη, Μουρατίδη, Γιαννατσή, Καλλιμπεράκη (λ).
Θρίαμβος (Μήτση): Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Εικοσπεντίδου, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Βερνάδου / Τσαβδαρίδου (λ), Δρούγκα, Μπενέτση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ