4 Απρ 2017

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας για το υποτιθέμενο κόψιμο δέντρου στην οδό «Άργους» στην Χαραυγή

Για να σταματήσει όλη η παραφιλολογία που αναπαράγεται από ορισμένα μπλογκ’ς της περιοχής σε σχέση με το υποτιθέμενο κόψιμο δέντρου στην οδό «Άργους» στην Χαραυγή:

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ουδέποτε προχώρησε στο κόψιμο του συγκεκριμένου δέντρου στην οδό «Άργους», όπως ορισμένοι «καλοθελητές» σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ότι πρόκειται για δέντρο κλαδεμένο και όχι κομμένο.
Επίσης, προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τι συμβαίνει με το πράσινο στην πόλη μας, ενημερώνουμε πως όσα δέντρα έχουν κοπεί, έχει γίνει κατόπιν αυτοψίας και υπόδειξης γεωπόνου, καθώς πρόκειται είτε για επικίνδυνα να πέσουν δέντρα είτε είναι χαλασμένα. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τα φοινικοειδή δέντρα, κλαδεύονται εκείνα που η κορυφή τους αγγίζει τα καλώδια της ΔΕΗ, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια.
Τέλος, ενημερώνουμε πως το προηγούμενο διάστημα έχει γίνει κλάδεμα περίπου 12.000 δέντρων από τα 18.000 που υπάρχουν στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ