30 Απρ 2017

Τι είπε στη γυναίκα του μόλις βγήκε από το παιχνίδι ο Χανταμπάκης

Βγαίνοντας από το παιχνίδι επιβίωσης περίπου 2 ½ μήνες μετά από την έναρξή του, ο Στέλιος Χανταμπάκης αντιλήφθηκε πως μια μεγάλη μερίδα κόσμου που παρακολουθεί φανατικά το Survivor είχε πωρωθεί εναντίον του.


Ήταν για εσένα σοκ οι αντιδράσεις και τα σχόλια προς το πρόσωπό σου, βγαίνοντας από το Survivor;

Ειλικρινά, όχι. Ήξερα ποιος είμαι, πόσο δίκαια έπαιξα και χάρηκα, που το ίδιο πίστευαν οι άνθρωποι που με γνώριζαν έξω από το παιχνίδι. Θα σου πω πως το πρώτο τηλέφωνο που έκανα ήταν στη γυναίκα μου για να της πω, ότι ο άντρας σου είναι κύριος και τίμιος. Δεν ήξερα ποιά εικόνα είχε δημιουργήσει στον κόσμο ένα τηλεοπτικό προϊόν που είναι αποτέλεσμα μοντάζ. Αν έχει προβάλει μια αρνητική ή θετική εικόνα μου. Αν έχει φανεί κάτι καλό από εμένα αυτούς τους δυόμιση μήνες ή έχουν φανεί μόνο τα αρνητικά. Η εμπειρία μου στην τηλεόραση, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μέσα στα τηλεοπτικά studio αλλά και στα δωμάτια των μοντάζ, με δίδαξε, ότι η τηλεόραση είναι ένα μαγικός χώρος. Η εικόνα που θέλεις να δείξεις, η ιστορία που θέλεις να αφηγηθείς, το μήνυμα που θέλεις να περάσεις, μπορεί να κατασκευαστεί έντεχνα για πλάκα. Δεν τρόμαξα, επιβεβαιώθηκε απλά περίτρανα η σκέψη που περιέγραψα.

Δεν στενοχωρήθηκες με όλο αυτό;

Με προβλημάτισε μόνο το γεγονός του φανατισμού που κυρίευσε μερίδα κόσμου και εκδηλώθηκε με ακραίες συμπεριφορές, που είχαν σχέση με την οικογένεια μου. Ανεξάρτητα από την επιτυχία του παιχνιδιού, πιστεύω πως τέτοιου είδους αντιδράσεις είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να μας προβληματίσει.

Κατέβασες πάντως από τον λογαριασμό σου όλα τα ποστ με τα παιδιά σου.

Από τότε που παντρεύτηκα και έκανα οικογένεια δεν πούλησα ποτέ τον Στέλιο ως γκόμενο, ως playboy. Έδειχνα στον κόσμο ότι πιο όμορφο είχα δημιουργήσει. Για μένα η επιτυχία μου είναι η οικογένειά μου. Από την στιγμή που η κατάσταση ξέφυγε και άρχισαν να εμπλέκουν μέλη της οικογένειας μου, αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Ανέλαβα την ευθύνη της επιλογής μου να συμμετάσχω στο παιχνίδι και θεώρησα ανεπίτρεπτο τα παιδιά ή η γυναίκα μου να βιώνουν μια ανεπίτρεπτη κατάσταση. Δεν κατηγορώ κανέναν από όσους με κατακρίνουν. Ερμήνευσαν μια κατάσταση με βάση αυτό που είδαν. Κι αυτό που είδαν, είναι μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή κι ένα καλοστημένο τηλεοπτικό σήριαλ. Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι και να καταλάβουν τις προθέσεις μου. Οφείλω όμως να τις αναφέρω.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...