3 Απρ 2017

Survivor - Τελευταίες εξελίξεις: Αυτός είναι ο παίκτης από τους "Διασήμους" που θα πάει στους "Mαχητές" - Αποκάλυψη από τη Χ. Λαμπίρη [video]

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα το μήνυμα που της έστειλαν αναφορικά με τις εξελίξεις στο Survivor Μετά το τροχαίο έρχονται τα πάνω κάτω και όπως βλέπουμε και στο νέο τρέιλερ του Survivor απόψε θα υπάρξουν ανατροπές. Τόσο στις γνώριμες διαδικασίες του παιχνιδιού, όσο και στις ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει ψηφοφορία σύμφωνα με την οποία παίκτης των Διασήμων πρέπει να πάει στους Μαχητές!


Survivor: Οι Διάσημοι στέλνουν παίκτη στους Μαχητές! Βίντεο

Οι εξελίξεις όμως του Survivor έρχονται από παντού… αφού σύμφωνα με την Χριστίνα Λαμπίρη και τις πληροφορίες της, ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο παίκτης που θα μετακινηθεί από τους Διάσημους στους Μαχητές.

Survivor: Είχε αποχωρήσει ο Τσανγκ και τον γύρισαν πίσω;

«Ήρθε μόλις τώρα στο κινητό, με μικρή επιφύλαξη, αλλά 99,9%… Survivor, έχουμε εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Μετά από το τροχαίο και εφόσον αλλάζουν τα δεδομένα και εφόσον δεν έχουμε αποχώρηση, όπως έχουμε πρώτοι πει σε αυτή την εκπομπή, θα γίνει μια μικρή αλλαγή, υποχρεωτικά. Κάποιος από τους διάσημους θα υποχρεωθεί να μετακινηθεί στους Μαχητές. Ο Διάσημος που πρόκειται να μετακινηθεί στους Μαχητές και θα το δούμε απόψε το βράδυ είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Είχε πολλούς τσακωμούς. Γενικά έχει δημιουργήσει εντάσεις…» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη σχετικά με τις εξελίξεις στο Survivor!
Πηγή Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ