13 Μαΐ 2017

Δείτε που «κρύβεται» το μυστικό της δολοφονίας του Γρίβα

Στα στενά της Τρούμπας, στον Πειραιά, ίσως κρύβεται το μυστικό της μαφιόζικης εκτέλεσης του γνωστού νονού της νύχτας Βασίλη Γρίβα έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά και
μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, από ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους αλλά και “πληροφορίες” που έπιασαν τα “αυτιά” τους, διαπίστωσαν πως ο Βασίλης Γρίβας μαζί με την ομάδα συνεργάτη του, βαρυποινίτη στης φυλακές, είχε απλώσει τα “δίχτυα” του στο λεγόμενο “φιλέτο” του Πειραιά, που δεν είναι άλλο από τα σοκάκια της Τρούμπας.

Τα στενά, δηλαδή, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν ξαναζωντανέψει, με κέντρα νυχτερινής διασκέδασης υψηλής αισθητικής και “design”, με αποτέλεσμα να αποτελούν πια το πλέον must κομμάτι του Πειραιά. Άλλωστε ο Γρίβας ήταν παιδί του Πειραιά και τα πρώτα του βήματα στην νύχτα τα έκανε στις γειτονιές του Πειραιά. Κατά συνέπεια, τόσο ο ίδιος, όσο και ο βαρυποινίτης συνεργός του, είχαν “απλωθεί” στην Τρούμπα τα τελευταία χρόνια, ίσως ο καθένας σε δικό του κομμάτι και αυτό έπειτα από “σφραγισμένη” συμφωνία.
Στο μεταξύ οι αστυνομικοί από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει, διαπίστωσαν πως η Τρούμπα είχε μετατραπεί σε διαφιλονικούμενο έδαφος μεταξύ των ομάδων της νύχτας, πλην όμως την απόλυτη κυριαρχία διατηρούσε ο Γρίβας.
Από τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι των ερευνών, οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο αντίπαλος “νονός” της νύχτας να “έσπειρε” έριδες μεταξύ των αλλοδαπών που απαρτίζουν την ομάδα του Γρίβα αλλά και του βαρυποινίτη συνεργάτη του προκειμένου να αυτονομηθούν και να αναλάβουν οι ίδιοι την “διαχείριση” του “φιλέτου” της Τρούμπας.
Άλλωστε πριν από μερικούς μήνες ο συνεργάτης του Γρίβα δέχθηκε δολοφονική επίθεση μέσα στις φυλακές όταν δυο Αλβανοί προσπάθησαν να τον σκοτώσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι δυο Αλβανοί που πραγματοποίησαν την επίθεση εναντίον του βαρυποινίτη, έχουν κατηγορηθεί για την επίθεση με Καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο, το Νοέμβριο του 2014, αφήνοντας πίσω τους 15 τραυματίες, τους πέντε σε σοβαρή κατάσταση.
Όταν πια και έπειτα από επισταμένες έρευνες είχαν εντοπισθεί οι τρεις δράστες του μακελειού στο Μικρολίμανο και είχαν συλληφθεί, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η συγκεκριμένη τριάδα των κακοποιών είχε ενταχθεί σε ομάδα “νονών” της νύχτας και με τις αιματηρές επιθέσεις που έκαναν ήθελαν να αποδείξουν πως έχουν θέση και μάλιστα ψηλά στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία βέβαια δραστηριοποιούνταν σε περιοχές του Πειραιά.
Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο η δολοφονία του Γρίβα να διεπράχθη από ανθρώπους που ο ίδιος γνώριζε και ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση προκειμένου να καρπωθούν το “φιλέτο” της Τρούμπας.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...