9 Μαΐ 2017

Πειραιάς: Δωρεάν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στους αθλούμενους των Δημοτικών Γυμναστηρίων και του κολυμβητήριου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν φυσιοθεραπευτικών συμβουλών και πράξεων για τα εγγεγραμμένα μέλη που συμμετέχουν σε αθλητικά προγράμματα στα δημοτικά γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος».

Οι αθλούμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν των παροχών του προγράμματος θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού στον χώρο που τους εξυπηρετεί, στις διαθέσιμες ημέρες και ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας μέλους ή της τελευταίας απόδειξης πληρωμής.

Αναλυτικά οι χώροι και το πρόγραμμα των συνεδριών:


Δημοτικό Κολυμβητήριο
«Ανδρέας Γαρύφαλλος»
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-14:00
210 4137708


Κλειστό Γυμναστήριο
«Παν. Σαλπέας»
Δευτέρα-Πέμπτη
14:00-20:00
210 4137708


Δημοτικό Γυμναστήριο Καλλέργη
από 12.05.2017
και κάθε 2η Παρασκευή
16:00-20:00
με την αρμόδια γυμνάστρια

Δημοτικό Γυμναστήριο
«Αχάια Κλάους»
από 19.05.2017
και κάθε 2η Παρασκευή
16:00-20:00
με την αρμόδια γυμνάστρια


Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:
«Στο δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» και στα δημοτικά γυμναστήρια του Ο.Π.Α.Ν. αθλούνται καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους αθλούμενους αφενός σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις και αφετέρου υπηρεσίες που συμπληρώνουν και βελτιώνουν τα παρεχόμενα αθλητικά προγράμματα. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε ένα νέο δωρεάν πρόγραμμα για φυσιοθεραπείες, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη και συμμετέχουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου. Θεωρώ ότι είναι απολύτως χρήσιμο και αναγκαίο για έναν αθλούμενο να έχει αυτή τη δυνατότητα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερες παροχές και υπηρεσίες προς τους δημότες μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...