7 Μαΐ 2017

Η ανατριχιαστική ανάρτηση του βιαστή της Δάφνης

Η φωτογραφία του διεστραμμένου «τυφλού» στο Facebook που προκαλεί ανατριχίλα – Όλο χρονικό της συγκλονιστικής υπόθεσης...

Σοκ και αποτροπιασμό από το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 22χρονης εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο δράστης ενδεχομένως σκόπευε να κρατήσει όμηρο την κοπέλα για αρκετές ημέρες, προκειμένου να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Δεν απέκλεισαν, όμως, ούτε το ενδεχόμενο να τη δολοφονούσε, μόλις ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του.
Το προφίλ του δράστη

Ο 52χρονος «τυφλός», μόνιμος κάτοικος Δάφνης, ήταν παντρεμένος στο παρελθόν, αλλά η σύζυγός του τον χώρισε λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του.
Είχε ανοίξει κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά αναγκάστηκε να το κλείσει, καθώς είχε προβλήματα με τον τζόγο.

Ο κοινωνικός του περίγυρος ακόμα απορεί πώς κατάφερε αυτός ο άνθρωπος να πάρει την πιστοποίηση ΑΜΕΑ και με τόσο υψηλό ποσοστό αναπηρίας. Οι γείτονες και οι άνθρωποι που τον ξέρουν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο παράξενο και απότομο που ό,τι του συνέβαινε στην καθημερινότητά του το απέδιδε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε προκειμένου να τον λυπούνται.

Ήταν γνώριμος στις Αρχές, καθώς είχε διαπράξει μικροκλοπές.

Το ποστ στο Facebook που προκαλεί ανατριχίλα
Οι αρρωστημένες του επιθυμίες φαίνονται ξεκάθαρα από τις αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του στα social media. Το προφίλ του στο Facebook είναι γεμάτο με ανατριχιαστικές φωτογραφίες του αφορούν γυναίκες.

Μία ανάρτηση του το 2015 θυμίζει τα όσα διαστροφικά έκανε στην άτυχη 22χρονη. Συγκεκριμένα η φωτογραφία δείχνει μια γυναίκα δεμένη σε ένα κρεβάτι, με τη λεζάντα «Μου ζήτησε να την δέσω και να κάνω ό,τι θέλω... Έτσι και έκανα».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ