26 Μαΐ 2017

Οι πρώτες εικόνες από την ανατροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες - ΦΩΤΟ

Το τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου και ανετράπη στο 39ο χλμ.
της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα, έχει σταματήσει σε χωράφι στα δεξιά του δρόμου, όπως φαίνεται στις πρώτες φωτογραφίες που μετέδωσε το infonews24.gr.








Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένα τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου ανετράπη λίγο πριν από τις 10 το πρωί, στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα, όταν ο οδηγός ενός φορτηγού έκλεισε το δρόμο στο λεωφορείο.


Ο οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται από τις Αρχές.


Από την ανατροπή τραυματίστηκαν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη, Μπάμπης Τζιομπάνογλου, εννέα μαθητές και πέντε γονείς, ενώ ένας από τους εννέα μαθητές υπέστη κάταγμα.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μαθητές και γονείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία- δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.


Οι μαθητές είναι από το δημοτικό του Βαμβακόφυτου Σερρών και επρόκειτο να κάνουν μια εκπαιδευτική εκδρομή, ενώ συνοδεύονταν από τους κηδεμόνες τους.


Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ