18 Μαΐ 2017

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Θεατρική παράσταση «ανέβασαν» για πρώτη φορά, μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που παρευρέθηκε χθες στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης του Δήμου Πειραιά, παρουσίασαν την κλασσική κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη», υπό την καθοδήγηση του θεατρικού παραγωγού-σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Κοντοδήμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά της στο Ε1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης η κυρία Ευαγγελία Λιόλιου, ενώ τα μέλη που συμμετείχαν στην παράσταση, έλαβαν έπαινο εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, από τον Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Πλατανησιώτη και την Προϊσταμένη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης κα Ευαγγελία Πετράκου.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης για την προσπάθεια, το μεράκι και τη διάθεση που έδειξαν, προκειμένου να παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα δύσκολο μάλιστα έργο, του αρχαίου Ελληνικού θεάτρου. Συγχαρητήρια αξίζουν στον σκηνοθέτη που δούλεψε εθελοντικά με τα μέλη μας και κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν. Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, κατέχουν την πρώτη θέση σε όλη τη χώρα. Χαίρομαι γιατί καταρρίπτεται ο μύθος, ότι οι πολίτες που εκπροσωπούν την τρίτη ηλικία είναι «ανενεργοί». Ως Δημοτική Αρχή αποδεικνύουμε το ακριβώς αντίθετο, δίνοντας έμφαση τα τελευταία 2,5 χρόνια στην υλοποίηση ψυχαγωγικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, οι οποίες επιτρέπουν στα μέλη μας, να εκφράζονται μέσα από οποιαδήποτε μορφής τέχνη. Παράλληλα περνάμε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι ανεξάρτητα από την ηλικία που αναγράφει η ταυτότητά μας, η δημιουργική απασχόληση αποτελεί δικαίωμα όλων».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος κα Μελίνα Αμαλία Φύκια, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοιδονικόλας, η Κοινοτική Σύμβουλος κα Κατερίνα Δουρέκα και πλήθος κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ