7 Μαΐ 2017

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας ξεπούλησε όλες τις ριζοσπαστικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκδήλωση στον Κεραμεικό με θέμα η «Αριστερά στο προσκήνιο» που διοργάνωσε η ΛΑΕ, και με εκπροσώπους της «Ανυπότακτης Γαλλίας» χαιρέτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης...

Ο γραμματέας της ΛΑΕ έκανε λόγο για νίκη της Αριστεράς «ανεξάρτητα αν για δύο περίπου ποσοστιαίες μονάδες δεν μπόρεσε να περάσει στο δεύτερο γύρο, ο Μελανσόν». Υπογράμμισε δε, ότι «η επιτυχία του Μελνσόν έχει μια ιδιαίτερη αξία διότι έγινε παρά και ενάντια στη δυσφήμηση της Αριστεράς στη Γαλλία και την Ευρώπη που προκαλούσε η μετάλλαξη και η προδοσία του Τσίπρα, ο οποίος ξεπούλησε όλες τις ριζοσπαστικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Τσίπρας λειτούργησε και λειτουργεί ως ο μεγάλος προβοκάτορας της Αριστεράς στην Ευρώπη», είπε ο κ. Λαφαζάνης και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο συμφώνησαν αντικοινωνικά υφεσιακά μέτρα για το 2018 και κυρίως για το 2019 και πολλά χρόνια πέραν της θητείας αυτής της κυβέρνησης, που ισοδυναμούν με ένα τέταρτο μνημόνιο.

Καταλήγοντας ο γραμματέας της ΛΑΕ σημείωσε ότι «έχουμε δυστυχώς, όχι μια αριστερή κυβέρνηση αλλά μια κυβέρνηση άθυρμα στα χέρια της ολιγαρχίας, του ευρωπαϊκού κατεστημένου και της Γερμανίας». Επίσης χαρακτήρισε πολύ τυχερή αυτήν την κυβέρνηση γιατί στη Βουλή δεν υπάρχει αντιπολίτευση και κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης για «σκληρή αδίστακτη φίμωση της ΛΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ